Povezane vesti
„Pre 12 godina kupio sam pesmu za Evroviziju i sada sam je poklonio Zvezdama Granda“: Saša Popović otkriva kako je…
Nova 11.02.2023
Na takmičenju "Pesma za Evroviziju" naći će se i takmičari "Zvezda Granda". Naime, Nenad Osmanović i Aleksandar Simić pod nazivom „Duo Grand“ izvešće pesmu „Viva la vida“ i pokušaće da otputuju na Evroviziju u Liverpul. Ideja da se dva… »
"Čuvao sam Pesmu 12 godina": Saša Popović prijavio Zvezde Granda za Evroviziju: "Poklonio sam im numeru od srca"
Blic 11.02.2023
U trci za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na 67. Evroviziji koja će biti održana u Liverpulu našli su se i takmičari „Zvezda Granda“ Nenad Osmanović i Aleksandar Simić koji pod nazivom „Duo Grand“ izvode konceptualno nesvakidašnju pesmu… »
"Da šaljemo operu sa ibarske magistrale?" Mreže gore zbog Grandovih pevača u trci za Eurosong - oglasio se Saša Popović!
Mondo 11.02.2023
Saša Popović o kandidatima iz takmičenja Zvezde Granda koji će se naći na izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije. Saša Popović o kandidatima iz takmičenja Zvezde Granda koji će se naći na izboru za predstavnika Srbije na Pesmi… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Grupa ljudi blokirala zgradu televizije N1 na Novom Beogradu, nose transparente (foto,video)
Blic pre 25 minutajoš 15 povezanih

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 51 minutajoš 17 povezanih

„Loši momci“: Harden se oglasio zbog Bogdanovića, objavio sliku iz čuvenog filma FOTO
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Rusija ne želi vremensko primirje: Kijev traži predah za vsu, Moskva insistira na trajnom rešenju
Pravda pre 1 satjoš 34 povezane