Povezane vesti

„Pre 12 godina kupio sam pesmu za Evroviziju i sada sam je poklonio Zvezdama Granda“: Saša Popović otkriva kako je…

„Pre 12 godina kupio sam pesmu za Evroviziju i sada sam je poklonio Zvezdama Granda“: Saša Popović otkriva kako je…

Nova 11.02.2023
Na takmičenju "Pesma za Evroviziju" naći će se i takmičari "Zvezda Granda". Naime, Nenad Osmanović i Aleksandar Simić pod nazivom „Duo Grand“ izvešće pesmu „Viva la vida“ i pokušaće da otputuju na Evroviziju u Liverpul. Ideja da se dva… »
"Čuvao sam Pesmu 12 godina": Saša Popović prijavio Zvezde Granda za Evroviziju: "Poklonio sam im numeru od srca"

"Čuvao sam Pesmu 12 godina": Saša Popović prijavio Zvezde Granda za Evroviziju: "Poklonio sam im numeru od srca"

Blic 11.02.2023
U trci za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na 67. Evroviziji koja će biti održana u Liverpulu našli su se i takmičari „Zvezda Granda“ Nenad Osmanović i Aleksandar Simić koji pod nazivom „Duo Grand“ izvode konceptualno nesvakidašnju pesmu… »
"Da šaljemo operu sa ibarske magistrale?" Mreže gore zbog Grandovih pevača u trci za Eurosong - oglasio se Saša Popović!

"Da šaljemo operu sa ibarske magistrale?" Mreže gore zbog Grandovih pevača u trci za Eurosong - oglasio se Saša Popović!

Mondo 11.02.2023
Saša Popović o kandidatima iz takmičenja Zvezde Granda koji će se naći na izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije. Saša Popović o kandidatima iz takmičenja Zvezde Granda koji će se naći na izboru za predstavnika Srbije na Pesmi… »

Vesti dana »