Povezane vesti
„Jednu stvar sebi ne mogu da oprostim“: Majka Ane Volš otkrila šta joj uliva nadu nakon odlaganja Brajanovog saslušanja
Danas 11.02.2023
„Prvo sam joj se nadala i čekala, pozivala, a onda sam počela da brojim dane. Mislila sam da će do tog 39. dana, odnosno 9. februara, da se dogodi nešto. Sada se samo nadam čudu, ali me nada napušta“, bolnim rečima nakon odloženog suđenja za Nova.rs… »
„Jednu stvar sebi ne mogu da oprostim“: Majka Ane Volš otkrila šta joj uliva nadu nakon odlaganja Brajanovog saslušanja
Nova 11.02.2023
„Prvo sam joj se nadala i čekala, pozivala, a onda sam počela da brojim dane. Mislila sam da će do tog 39. dana, odnosno 9. februara, da se dogodi nešto. Sada se samo nadam čudu, ali me nada napušta“, bolnim rečima nakon odloženog suđenja za Nova.rs… »
Vesti dana »
Mali: "EXPO je motor razvoja naše ekonomije"; "Menja se lice Srbije"
B92 pre 9 minutajoš 29 povezanih
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
Beta pre 44 minutajoš 91 povezana
Bobičasto voće s hepatitisom A: Nemačka izdala novo upozorenje za namirnice iz Srbije
Vreme pre 4 minutajoš 22 povezane
Tri osobe poginule, 40 povređeno u ruskom napadu na Kijev, još ima ljudi pod ruševinama
Beta pre 44 minutajoš 21 povezana