Povezane vesti
Biljana iz Bačke Palanke izgubila novčanik, kad je došla kući usledio novi šok! Od novca se oprostila ali ovome se nije nadala…
Kurir 11.02.2023
Biljana iz Bačke Palanke izgubila je novčanik sa novcem, dokumentima i to ne samo svojim, već i od njene sestre koja čeka operaciju. - Ja sam već žena u godinama i polako sam prestajala da verujem da ima dobrog i poštenog sveta kao taj mladić koji mi je… »
Pojavio se mladić koji je pronašao izgubljen Biljanin novčanik u Bačkoj Palanci
Telegraf 11.02.2023
Biljana nije mislila da će ikada ponovo videti dokumenta. Nakon što je portal BAP VESTI objavio priču Bačkopalančanke Biljane Vukanović o izgubljenom novčaniku i poštenom nalazaču koji je Biljaninoj sestri predao novčanik, mladić se javio i došao kod nje… »
Vesti dana »
SAD postigle sporazum sa Danskom, Tramp na Grenlandu dobio praktično sve što je hteo
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 29 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Tramp potpisao "Grejemov zakon o sankcijama Rusiji"; Putin: Koriste Ukrajince kao topovsko meso
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih
Danas do 32 stepena, a onda stiže preokret: RHMZ izdao upozorenje za Srbiju, spremite se za nagli pad temperature
Mondo pre 43 minutajoš 17 povezanih
Visoki funkcioneri SSP povukli svoja imena sa liste “Evropska Srbija“
Morava info pre 3 minutajoš 8 povezanih
Novinarska udruženja: Pronaći ko je ometao i zastrašivao Magdalenu Kostić kod štanda SNS
N1 Info pre 23 minutajoš 9 povezanih