Povezane vesti
Batum o Evroligi: Volim da je gledam, Zvezda može do top 8
Večernje novosti 11.02.2023
U razgovoru za "Eurohoops" Batum je prokomentarisao i Evroligu. FOTO: AP/Tanjug Batum ima omiljeni tim u Evroligi, i tamo bi sa zadovostvom igrao. - Igrao sam u Evroligi pre nego što sam draftovan kao veoma mlad, igrao sam dve sezone, a onda sam se tokom… »
Nagoveštava li Batum nešto?: „Igrao bih u Makabiju – Zvezda može da se vrati!“
Hot sport 11.02.2023
Vratiće se? Legendarni francuski košarkaš, Nikola Batum, dao je zanimljiv intervju za Eurohoops u kojem je govorio o svojoj budućnosti u NBA ligi. – Vredno radim da bih ostao u NBA ligi. Najteže je ostati ovde, posebno kada dolazite iz inostranstva… »
Batum o EL: Igrao bih u Makabiju, Zvezda može da se vrati
Sport klub 11.02.2023
Podeli : Los Anđeles Klipersi izgubili su od Milvoki Baksa u noći između petka i subote, a francuski košarkaš Nikola Batum nije ulazio u igru. Batum je u intervjuu za "Eurohoops" posle utakmice govorio o svojim ciljevima najjačoj košarkaškoj ligi sveta… »
Vesti dana »

Vučić sa Rubijom u Njujorku: Fokus razgovora na oblasti ekonomije i trgovine
Sputnik pre 13 minutajoš 16 povezanih

Uživo raketni udar na Rusiju, ima ranjenih Putinova vojska zatvara "džep" na ključnom mestu, zatim sledi žestoka ofanzova!
Alo pre 13 minutajoš 15 povezanih

Temperatura do 32 stepena: Gde se večeras očekuju pljuskovi sa grmljavinom?
Danas pre 13 minutajoš 13 povezanih

Na današnji dan, pre 25 godina, pobeđen je režim Miloševića: Kako do rušenja Vučića?
Danas pre 38 minutajoš 5 povezanih

Grupa mladića na Paliluli pretukla i teško povredila tinejdžera, izbila i tuča s navijačima Seltika u centru Beograda
Euronews pre 23 minutajoš 17 povezanih