Povezane vesti
Da, Brazil me je zvao za selektora! Ex-Yu legenda dobila poziv koji se ne odbija, a poznat po otkazima
Mondo 11.02.2023
Vahid Halilhodžić kandidat je za preuzimanje reprezentacije Brazila, tvrdi on. Vahid Halilhodžić kandidat je za preuzimanje reprezentacije Brazila, tvrdi on. Nakon Svetskog prvenstva u Kataru, na kojem je eliminisan već u četvrtfinalu, Brazil je u… »
"Istina je, Brazil me je zvao": Iskusni fudbal stručnjak potvrdio da ga želi jedna od najboljih reprezentacija
Večernje novosti 11.02.2023
KANDIDAT za selektora Brazila je i Vahid Halilhodžić. Vest koja zvuči poprilično senzacionalno potvrdio je ovaj bosanskohercegovački stručnjak u izjavi za "Dnevni Avaz". Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA - Istina je, dobio sam poziv, uspostavljen je prvi… »
Brazilci našli selektora u Bosni i Hercegovini?! ''Istina, dobio sam poziv''
Sportske.net 11.02.2023
Posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru, reprezentacija Brazila ostala je bez selektora, Tite je završio svoju misiju na toj poziciji i od eliminacije protiv Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala uveliko se spekuliše o novom selektoru Brazila… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla u kotlinama, pretežno sunčano na planinama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 14 povezanih
Zagađenje vazduha u Srbiji: kritične vrednosti u Zaječaru, Čačku i Negotinu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 9 povezanih
Ministarstvo pravde SAD objavilo hiljade dokumenata povezanih sa Džefrijem Epstajnom
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Miler sa slave doneo sreću Zvezdi: "Imaju sve za F4, ali moj tim bi ih razbio"
Sportske.net pre 31 minutajoš 25 povezanih
SAD napale Siriju nakon udara na američke vojnike za koji Tramp krivi ISIS
Beta pre 2 satajoš 21 povezana