Povezane vesti

Da, Brazil me je zvao za selektora! Ex-Yu legenda dobila poziv koji se ne odbija, a poznat po otkazima

Da, Brazil me je zvao za selektora! Ex-Yu legenda dobila poziv koji se ne odbija, a poznat po otkazima

Mondo 11.02.2023
Vahid Halilhodžić kandidat je za preuzimanje reprezentacije Brazila, tvrdi on. Vahid Halilhodžić kandidat je za preuzimanje reprezentacije Brazila, tvrdi on. Nakon Svetskog prvenstva u Kataru, na kojem je eliminisan već u četvrtfinalu, Brazil je u… »
"Istina je, Brazil me je zvao": Iskusni fudbal stručnjak potvrdio da ga želi jedna od najboljih reprezentacija

"Istina je, Brazil me je zvao": Iskusni fudbal stručnjak potvrdio da ga želi jedna od najboljih reprezentacija

Večernje novosti 11.02.2023
KANDIDAT za selektora Brazila je i Vahid Halilhodžić. Vest koja zvuči poprilično senzacionalno potvrdio je ovaj bosanskohercegovački stručnjak u izjavi za "Dnevni Avaz". Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA - Istina je, dobio sam poziv, uspostavljen je… »
Brazilci našli selektora u Bosni i Hercegovini?! ''Istina, dobio sam poziv''

Brazilci našli selektora u Bosni i Hercegovini?! ''Istina, dobio sam poziv''

Sportske.net 11.02.2023
Posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru, reprezentacija Brazila ostala je bez selektora, Tite je završio svoju misiju na toj poziciji i od eliminacije protiv Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala uveliko se spekuliše o novom selektoru Brazila… »

Vesti dana »