Povezane vesti
"Terao si ženu u ludake i ispustio sina": Anina kuma nikad brutalnije o Moki i Zvezdanu Slavniću: Žestok okršaj -…
Blic 11.02.2023
Voditeljka Jovana Jeremić je u današnjem izdanju "Novog vikend jutra" obavila intervju sa Milenom Kačavendom, kumom Ane Ćurčić, koja je progovorila o njenom životu sa Zvezdanom Slavnićem, ali i ponašanju Moke Slavnića. - Ana i ja se znamo 30 i… »
"Oterao si ženu u ludake i ispustio sina! Anina kuma nikad brutalnije o Zvezdanu, a ima žestoku poruku za Moku Slavnića…
Kurir 11.02.2023
Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda pričala je o Zvezdanu, njihovoj vezi i svim dešavanja u rijalitiju. - Ana i ja se znamo 30 i više godina, čitav život praktično. Kume smo. Ja to nisam potencirala, međutim, našalila sam se u jednom intervjuu da… »
"Anu Ćurčić od Zvezdana čuva molitva 40 sveštenika" Kuma Milena joj pred ulazak u Zadrugu stavila crven končić sa…
Kurir 11.02.2023
Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda pričala je o Zvezdanu, svim dešavanja u rijalitiju, ali i otkrila je sve o poseti Izraelu. Milena je otkrila da je po povratku u Srbiju i neposredno pred Anin ulazak u Zadrugu donela končić osveštan nad Isusovim… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 6 satijoš 10 povezanih
Jedite koru: Zašto je moguće da bacate najbolji deo vašeg voća
Radio 021 pre 25 minutajoš 4 povezane
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton“ ili put ka nižim cenama
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 9 satijoš 1 povezana