Povezane vesti
Priča iza fotografije koja je postala simbol stradanja u Turskoj: "Kopao sam golim rukama da nađem svoju princezu"
Euronews 11.02.2023
Fotografija oca, koji nije ispuštao ruku svoje ćerke, dok se nalazila pod ruševinama u kojima je poginula u turskom gradu Kahramanmarašu, postala je simbol neizrecivog bola i katastrofe koje su izazvali zemljotresi u Turskoj i u Siriji… »
"Ostala je te noći kod bake": Bolna ispovest oca koji je držao ruku mrtve ćerke: Otkriven tragičan splet okolnosti iza…
Blic 11.02.2023
Fotografija koja je postala obeležje tragičnog stradanja u Turskoj krije tragičan splet okolnosti koji je doveo do toga da otac satima drži svoje dete za ruku u nadi da će je samo čudo spasiti iz ruševina, kada već on nije mogao. Otac koji je posle… »
"Otišla je kod bake i preminula pod ruševinama" Bolne reči oca koji je držao ruku mrtve ćerke
Telegraf 11.02.2023
Tri dana nakon potresa Mesut je naišao na beživotno telo svog deteta. Otac, koji je posle strašnog zemljotresa držao za ruku svoju ćerku, koja je poginula pod ruševinama u Kahramanmarašu, dirnuo je ceo sevet, a ta fotografija postala je kultno obeležje… »
Vesti dana »

Demokratska stranka: SNS aktivisti koji su crtali trobojke na Limanu teško povredili našeg člana
Radio 021 pre 38 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 39 povezanih

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 12 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih