Povezane vesti
"Ovo je najtrusnije područje u Srbiji": Seizmolog o mogućem zemljotresu u našoj zemlji: "Kod izgradnje zgrada ne poštuje se…
Blic 11.02.2023
Seizmolog Slobodan Nedeljković rekao je da Srbija ne treba da strahuje od zemljotresa intenziteta kao što je bio u Turskoj i Siriji. - Srbija može da kontroliše svoju seizmičnost. Znanje i mogućnosti su takve da mi možemo da prođemo sa štetama… »
Seizmolog otkriva da li Srbija treba da strahuje od jakog zemljotresa
Nova 11.02.2023
Seizmolog Slobodan Nedeljković rekao je da Srbija ne treba da strahuje od zemljotresa intenziteta kao što je bio u Turskoj i Siriji. „Srbija može da kontroliše svoju seizmičnost. Znanje i mogućnosti su takve da mi možemo da prođemo sa štetama… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 3 minutajoš 54 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 10 minutajoš 15 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 4 satijoš 27 povezanih