Povezane vesti

Jami se rasplakala u programu uživo dok je gostovala sa ćerkom: "Ma pusti mama, idemo dalje..."

Jami se rasplakala u programu uživo dok je gostovala sa ćerkom: "Ma pusti mama, idemo dalje..."

Blic 11.02.2023
Pevačica Jasna Milenković Jami dovela je u specijalno izdanje emisije ''Magazin In'' posvećeno predstojećem Danu ljubavi svoju naslednicu, lepu i uspešnu Leu, a tom prilikom njih dve govorile su o svom odnosu, zajedničkim borbama, te je Jami u… »
Jami otkrila koliki pritisak trpe deca poznatih! Lea priča pet jezika, na fakultetu sve desetke a evo kako se snalazi u…

Jami otkrila koliki pritisak trpe deca poznatih! Lea priča pet jezika, na fakultetu sve desetke a evo kako se snalazi u…

Kurir 11.02.2023
Pevačica Jasna Milenković Jami gostovala je u emisiji zajedno sa svojom ćerkom Leom. Pevačica često ističe koliko joj znači ćerkina podrška. - Prevazišla me je u jačini. Ona je prava lavica, ja sam račica. Jača je od mene. Ona je ta koja… »
Komentar sanje marinković je rasplakao! Jami se slomila u emisiji - pričala o ćerki, pa jedva zaustavila suze!

Komentar sanje marinković je rasplakao! Jami se slomila u emisiji - pričala o ćerki, pa jedva zaustavila suze!

Mondo 11.02.2023
Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom gostovala u emisiji "Magazin in", a zbog jednog komentara pevačica je pustila suzu. Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom gostovala u emisiji "Magazin in", a zbog jednog komentara pevačica je pustila suzu. Otkako… »

Vesti dana »