Повезане вести
Ана Ћурчић опрашта Звездану превару? Задругарка отворила душу о Славнићу па открила да није виђао ћерку четири године (видео)…
Курир 11.02.2023
Ана Ћурчић од када је ушла у ријалити не престаје да износи детаље из брачног живота са Звезданом Славнићем. Ћурчићева је причала са Зорицом у тоалету и открила да би Звездану опростила неопростиво. - Пустио ме је да га чекам… »
Јецајући отерала Звездана од себе! Славнић кренуо да је уходи по имању, а Анђела га жестоко одувала (видео)
Курир 11.02.2023
Љубавна афера Анђеле Ђуричић и Звездана Славнића шокирала је регион, а о њима не престаје да се прича и пише. Ђуричићева је недавно устала и рекла како жели да прекине сваку комуникацију са Звезданом, а по свему судећи остала… »
Ана на ивици суза прича о Звездану: "Као да смо код куће, све се вратило", није јој лако: "Осетила сам да сам потпуна поред…
Блиц 10.02.2023
Ана Ћурчић је по уласку у ријалити "Задруга 6" више пута истакла да се неће мирити са бившим супругом Звезданом Славнићем. Ипак, по свему судећи, Анино срце подлеже Славнићевом утицају, а она је сада открила како се осећала када… »
Ана брани Звездана: "Стаћу на његову страну", обрт у ријалитију! Анђела тврди да ју је Ћурчићева спасила (видео)
Блиц 10.02.2023
Познати троугао Анђеле Ђуричић, Ане Ћурчић и Звездана Славнића сваког дана интригира јавност. Односи су им и те како променљиви из дана у дан, а Анђела је сада одлучила да ипак жели да прекине сваки контакт са Славнићем. - Мој… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 28 минутајош 21 повезана
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 18 минутајош 25 повезаних