Povezane vesti
Ana Ćurčić oprašta Zvezdanu prevaru? Zadrugarka otvorila dušu o Slavniću pa otkrila da nije viđao ćerku četiri godine (video)…
Kurir 11.02.2023
Ana Ćurčić od kada je ušla u rijaliti ne prestaje da iznosi detalje iz bračnog života sa Zvezdanom Slavnićem. Ćurčićeva je pričala sa Zoricom u toaletu i otkrila da bi Zvezdanu oprostila neoprostivo. - Pustio me je da ga čekam je*enih godina, čuvala sam… »
Jecajući oterala Zvezdana od sebe! Slavnić krenuo da je uhodi po imanju, a Anđela ga žestoko oduvala (video)
Kurir 11.02.2023
Ljubavna afera Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića šokirala je region, a o njima ne prestaje da se priča i piše. Đuričićeva je nedavno ustala i rekla kako želi da prekine svaku komunikaciju sa Zvezdanom, a po svemu sudeći ostala je pri svom stavu. Zvezdan… »
Ana na ivici suza priča o Zvezdanu: "Kao da smo kod kuće, sve se vratilo", nije joj lako: "Osetila sam da sam potpuna pored…
Blic 10.02.2023
Ana Ćurčić je po ulasku u rijaliti "Zadruga 6" više puta istakla da se neće miriti sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Ipak, po svemu sudeći, Anino srce podleže Slavnićevom uticaju, a ona je sada otkrila kako se osećala kada ga je zagrlila nakon… »
Ana brani Zvezdana: "Staću na njegovu stranu", obrt u rijalitiju! Anđela tvrdi da ju je Ćurčićeva spasila (video)
Blic 10.02.2023
Poznati trougao Anđele Đuričić, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića svakog dana intrigira javnost. Odnosi su im i te kako promenljivi iz dana u dan, a Anđela je sada odlučila da ipak želi da prekine svaki kontakt sa Slavnićem. - Moj odnos sa Zvezdanom je… »
Vesti dana »
Hrvatska policija: Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
N1 Info pre 37 minutajoš 21 povezana
Partizan ostaje bez jednog od najboljeg igrača! Posle Vašingtona, odlazi i iskusni as!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih