Повезане вести

Потресна исповест оца који није хтео да пусти руку мртве ћерке! Лејла је те ноћи спавала код баке, копао голим рукама

Потресна исповест оца који није хтео да пусти руку мртве ћерке! Лејла је те ноћи спавала код баке, копао голим рукама

Мондо 12.02.2023
Несрећни отац је рекао да су до девојчице успели да стигну после три дана и да јој није било спаса јер је бетон смрвио. Несрећни отац је рекао да су до девојчице успели да стигну после три дана и да јој није било спаса јер је… »
Потресне слике из Турске, отац није успео да спаси ћерку

Потресне слике из Турске, отац није успео да спаси ћерку

РТВ 12.02.2023
АНКАРА - Из Турске после разорног земљотреса и даље стижу потресне слике, попут оне на којој се види отац који за руку држи 15-годишњу церку која је страдала у рушевинама у Кахраманмарашу. Месут Ханчер је за ЦНН Турк рекао да… »
Отац са фотографије која је расплакала свет: Покушао сам голим рукама да извучем ћерку

Отац са фотографије која је расплакала свет: Покушао сам голим рукама да извучем ћерку

РТС 12.02.2023
Потресне слике након земљотреса у Турској обилазе свет. Једна од фотографија која је расплакала многе јесте она на којој отац држи за руку ћерку која је страдала у рушевинама. Покушао сам голим рукама да извучем ћерку, али… »

Вести дана »