Povezane vesti
Pakistanac iz Amerike donirao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa
Politika 12.02.2023
Nepoznati pakistanski državljanin donirao je 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji, naveo je premijer Pakistana Šehbaz Šarif. „Duboko sam dirnut primerom anonimnog Pakistanca koji je ušao u tursku ambasadu u SAD i donirao 30… »
Pakistanac donirao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji
Politika 12.02.2023
ISLAMABAD – Nepoznati pakistanski državljanin ušao je u tursku ambasadu u Vašingtonu i donirao 30 miliona dolara za postradale u zemljotresu u Turskoj i Siriji, saopštio je danas pakistanski premijer Šehbaz Šarif. „Duboko sam dirnut primerom… »
Pakistanac koji živi u SAD donirao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa
RTS 12.02.2023
Nepoznati pakistanski državljanin donirao je 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji, naveo je premijer Pakistana Šehbaz Šarif. "Duboko sam dirnut primerom anonimnog Pakistanca koji je ušao u tursku ambasadu u SAD i donirao 30… »
Ušetao u ambasadu i donirao 30 miliona dolara žrtvama u Turskoj: Plemenit potez Pakistanca oduševio svet
Telegraf 12.02.2023
Broj žrtava u dve zemlje porastao je na 28.192. Nepoznati pakistanski državljanin ušao je u tursku ambasadu u Vašingtonu i donirao 30 miliona dolara za stradale u zemljotresu u Turskoj i Siriji, saopštio je danas pakistanski premijer Šehbaz Šarif… »
Anonimni Pakistanac donirao 30 miliona dolara žrtvama zemljotresa u Turskoj
Danas 12.02.2023
Anonimni čovek pakistanskog porekla ušao je juče u ambasadu Turske u Sjedinjenim Državama gde je donirao 30 miliona dolara žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji, prenosi CNN. Ovu vest preneo je na Tviteru pakistanski premijer Šehbaz Šarif. Deeply… »
Kapa dole: Anonimni muškarac ušetao u ambasadu i dao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji
Blic 12.02.2023
Nepoznati pakistanski državljanin ušao je u tursku ambasadu u Vašingtonu i donirao 30 miliona dolara za postradale u zemljotresu u Turskoj i Siriji, saopštio je danas pakistanski premijer Šehbaz Šarif. "Duboko sam dirnut primerom anonimnog… »
Dnevnik 12.02.2023
ISLAMABAD/VAŠINGTON: Nepoznati pakistanski državljanin ušao je u tursku ambasadu u Vašingtonu i donirao 30 miliona dolara za postradale u zemljotresu u Turskoj i Siriji, saopštio je danas pakistanski premijer Šehbaz Šarif. „Duboko sam dirnut… »
RTV 12.02.2023
ISLAMABAD/VAŠINGTON - Nepoznati pakistanski državljanin ušao je u tursku ambasadu u Vašingtonu i donirao 30 miliona dolara za postradale u zemljotresu u Turskoj i Siriji, saopštio je danas pakistanski premijer Šehbaz Šarif. Duboko sam dirnut… »
Ušetao u tursku ambasadu u SAD i donirao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa
Radio 021 12.02.2023
Anonimni muškarac u Sjedinjenim Državama donirao je 30 miliona dolara žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji, prema pakistanskom premijeru Šehbazu Šarifu, koji je tu vest objavio u subotu na Tviteru. Šarif je objavio da je donator Pakistanac… »
Čovek ušetao u tursku ambasadu i donirao 30 miliona $! Delo raspametilo premijera "Duboko dirnut primerom anonimnog..."
Mondo 12.02.2023
Pakistanac ušao u tursku ambasadu u SAD i donirao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji. Pakistanac ušao u tursku ambasadu u SAD i donirao 30 miliona dolara za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji Anonimni muškarac u Sjedinjenim… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana