Повезане вести
Станковић признао: „Дошао бих у Сампдорију и да је ситуација била гора!“ – споменуо Миху!
Хот спорт 12.02.2023
Није му лако. Грчевито се Дејан Станковић бори да пронађе решење помоћу којег ће одржати Сампдорију у Серији А ове сезоне. Врло храбро је преузеом екипу из Ђенове, која је и у том моменту била у веома тешкој ситуацији. Признаје… »
Хаос у Сампдорији, председник добио писмо са метком!
Спортске.нет 12.02.2023
Фудбалери Сампдорије имају очајну сезону, налазе се на претпоследњем месту Серије А са само десет освојених бодова из 21 кола, боре се за опстанак и овом тренутку не делује реално да ће га изборити. Челници клуба из Ђенове су… »
Послали су ми три метка, не смем да изађем из куће! Драма код Дејана Станковића, претње смрћу стижу у клуб!
Мондо 12.02.2023
Масимо Фереро после лоших резултата клуба и тешке финансијске ситуације сада моли за помоћ полиције и разумевање навијача. Масимо Фереро после лоших резултата клуба и тешке финансијске ситуације сада моли за помоћ полиције и… »
Како ће утицати На станковића и екипу језиве претње бившем газди Сампдорије? ''Желе да ме убију, ја сам мртвац који хода...''…
Вечерње новости 12.02.2023
МАСИМО Фереро је постао председник Сампдорије 2014. године, али је 2021. морао да се склони са тог места због финансијских малверзација у пословању клуба. "Фоотбалл Италиа" наводи да се навијачи надају да би могло да дође до… »
Вести дана »
Отказан данашњи сусрет Зеленског и Трампове делегације у Бриселу, шта се догодило?
Данас пре 1 сатјош 38 повезаних
"Од Србије се тражи да то реши како зна и уме": Да ли је национализација НИС једино решење једначине са више непознатих
Еуроневс пре 2 сатајош 32 повезане
Посланици изгласали буџет за 2026. и измене Закона о уџбеницима, Генералштабу, Војсци...
Н1 Инфо пре 2 сатајош 54 повезане