Povezane vesti

Noćas je Superboul! Samo... kako se to uopšte igra?! Deset caka za lakše praćenje spektakla - ovo su pravila američkog…

Noćas je Superboul! Samo... kako se to uopšte igra?! Deset caka za lakše praćenje spektakla - ovo su pravila američkog…

Večernje novosti 12.02.2023
JEDAN od najgledanijih sportskih događaja na planeti, a bez ikakvog premca u SAD, je veliko finale NFL-a, profesionalne lige u američkom fudbalu. Taj meč, Superboul, u kome za titulu igraju Filadelfija Iglsi i Kanzas Siti Čifsi, na programu je u noći… »
Skandal pred Superbol - prsata Brijana napravila haos: Spavala sam sa četvoricom, masno su mi platili! (foto)

Skandal pred Superbol - prsata Brijana napravila haos: Spavala sam sa četvoricom, masno su mi platili! (foto)

Mondo 12.02.2023
Dobro zarađuje na platformama za odrasle, ali još bolje kada je pozovu NFL zvezde! Dobro zarađuje na platformama za odrasle, ali još bolje kada je pozovu NFL zvezde! Svi čekaju ovogodišnji Superbol u kome se u ponedeljak pola časa posle ponoći… »
Iglsi ili Čifsi, Hurts ili Mahoms, sjajan napad ili brutalna odbrana?

Iglsi ili Čifsi, Hurts ili Mahoms, sjajan napad ili brutalna odbrana?

Sportske.net 12.02.2023
Kulminacija NFL sezone i najgledaniji sportski događaj na planeti Superboul igra se u noći između nedelje i ponedeljka od 00.30 sati u Glendejlu, u Arizoni. Za titulu šampiona NFL lige će se na ukupno 57. Superboulu boriti Filadelfija Iglsi i Kanzas… »

Vesti dana »