Повезане вести

Погађа у срце: Дејан Станковић понекад замишља да је Синиша Михајловић још увек жив, и то када му је тешко - а ево и зашто…

Погађа у срце: Дејан Станковић понекад замишља да је Синиша Михајловић још увек жив, и то када му је тешко - а ево и зашто…

Вечерње новости 12.02.2023
Сампдорија гостује Интеру у оквиру 22. кола Серије А, а тренер гостију Станковић не жали због преузимања тима из Ђенове иако је у огромним проблемима. У таквим тренуцима, често му је мислима Синиша Михајловић, који је недавно… »
Не кајем се што сам преузео Сампдорију, поносан сам што сам овде

Не кајем се што сам преузео Сампдорију, поносан сам што сам овде

Дневник 12.02.2023
РИМ: Тренер фудбалера Сампдорије Дејан Станковић изјавио је да се не каје зато што је преузео клуб из Ђенове, преноси "Газета дело Спорт". Станковић је у октобру прошле године постао тренер Сампдорије. Клуб из Ђенове се тренутно… »
Дејан Станковић: Не кајем се што сам дошао у Сампдорију

Дејан Станковић: Не кајем се што сам дошао у Сампдорију

Еуроневс 12.02.2023
Тренер фудбалера Сампдорије, Дејан Станковић, изјавио је данас да се не каје зато што је преузео клуб из Ђенове, преноси "Газета дело Спорт". Станковић је у октобру прошле године постао тренер Сампдорије, која се тренутно налази… »
Саутемптон сменио тренера Џонса

Саутемптон сменио тренера Џонса

Данас 12.02.2023
Фудбалски клуб Саутемптон отпустио је данас тренера Нејтана Џонса после само три месеца проведених на клупи тог премијерлигаша. Отказ је Џонсу уручен дан пошто је Саутемптон изгубио од Вулверхемптона са 2:1, иако је имао играча… »

Вести дана »