Povezane vesti
"Pričali su da nisam njegovo dete": Bolna ispovest Sandre Rešić o ocu Ninu: "Htela sam da moj tata bude moler, a ne zvezda…
Blic 12.02.2023
Pevačica Sandra Rešić koja je takođe bila učesnica rijaliti programa "Zadruga", progovorila je o pokojnom ocu Ninu Rešiću. Pojedini su čak spekulisali da joj Nino zapravo i nije otac, a Sandra je rešila da tim glasinama stane na kraj. - Nismo se time… »
"Nino nikada nije bio tu za mene" Sandra Rešić ogolila dušu o pokojnom ocu: Pričali su da nisam njegovo dete!
Kurir 12.02.2023
Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić prvi put stavlja tačku na priče o tome da pokojni Nino Rešić nije njen otac, pa je u nedavnom intervjuu za domaće medije otkrila da se sa majkom često šalila na tu temu i da joj je govorila da je napravio Donald… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih

Pažnja! Sutra velika akcija policije na srpskim putevima, a posebna pažnja se obraća na ove 2 stvari! Zbog ovoga je već uhapšeno više od 100 vozača!
Kurir pre 6 minutajoš 17 povezanih

Eskalacija sukoba između Izraela i Irana uz diplomatske napore i vojne pretnje
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 173 povezane

Crvena zvezda odustala od Evrope? Crveno-beli se isprva nisu prijavili za učešće u evropskim kupovima, ali...
Večernje novosti pre 11 minutajoš 31 povezana

Poresko opterećenje i manjak finansijske podrške najveće prepreke za domaće preduzetnike
Biznis.rs pre 3 satajoš 9 povezanih