Povezane vesti
"Pričali su da nisam njegovo dete": Bolna ispovest Sandre Rešić o ocu Ninu: "Htela sam da moj tata bude moler, a ne zvezda…
Blic 12.02.2023
Pevačica Sandra Rešić koja je takođe bila učesnica rijaliti programa "Zadruga", progovorila je o pokojnom ocu Ninu Rešiću. Pojedini su čak spekulisali da joj Nino zapravo i nije otac, a Sandra je rešila da tim glasinama stane na kraj. - Nismo se time… »
"Nino nikada nije bio tu za mene" Sandra Rešić ogolila dušu o pokojnom ocu: Pričali su da nisam njegovo dete!
Kurir 12.02.2023
Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić prvi put stavlja tačku na priče o tome da pokojni Nino Rešić nije njen otac, pa je u nedavnom intervjuu za domaće medije otkrila da se sa majkom često šalila na tu temu i da joj je govorila da je napravio Donald… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici
Blic pre 29 minutajoš 40 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 9 minutajoš 60 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih