Повезане вести

Газдарица ме избацила из стана, рекла је да га продаје! Кад сам ушао на огласе - фрас! Сви су на страни овог момка, а њој…

Газдарица ме избацила из стана, рекла је да га продаје! Кад сам ушао на огласе - фрас! Сви су на страни овог момка, а њој…

Курир 13.02.2023
У последњих неколико месеци цена за најам станова, посебно у српској престоници, значајно је порасла. Све су чешћи конфликти између станодаваца и људи који изнајмљују станове. Тако је на Твитеру један човек написао како је… »
Газдарица избацила подстанара с изговором да продаје стан: Кад сам ушао на огласе, имао сам шта да видим!

Газдарица избацила подстанара с изговором да продаје стан: Кад сам ушао на огласе, имао сам шта да видим!

Блиц 13.02.2023
Украјинска криза и раст инфлације направили су прави хаос људима који у Србији живе као подстанари. Многи закупци станова последњих месеци нашли су се на улици, јер српски станодавци дижу цене закупа у небеса због богатих Руса… »
Желимо јој све најгоре! Газдарица га избацила из стана у Београду, рекла да га продаје, а то је далеко од истине!

Желимо јој све најгоре! Газдарица га избацила из стана у Београду, рекла да га продаје, а то је далеко од истине!

Мондо 13.02.2023
Добио отказ у стану уз једно образложење за које се испоставило да ипак - није истинито. Добио отказ у стану уз једно образложење за које се испоставило да ипак - није истинито. Цене издавања станова у Београду расту… »

Вести дана »