Povezane vesti
Gazdarica me izbacila iz stana, rekla je da ga prodaje! Kad sam ušao na oglase - fras! Svi su na strani ovog momka, a njoj…
Kurir 13.02.2023
U poslednjih nekoliko meseci cena za najam stanova, posebno u srpskoj prestonici, značajno je porasla. Sve su češći konflikti između stanodavaca i ljudi koji iznajmljuju stanove. Tako je na Tviteru jedan čovek napisao kako je ostao šokiran nakon… »
Gazdarica izbacila podstanara s izgovorom da prodaje stan: Kad sam ušao na oglase, imao sam šta da vidim!
Blic 13.02.2023
Ukrajinska kriza i rast inflacije napravili su pravi haos ljudima koji u Srbiji žive kao podstanari. Mnogi zakupci stanova poslednjih meseci našli su se na ulici, jer srpski stanodavci dižu cene zakupa u nebesa zbog bogatih Rusa, ali i bezobzirno… »
Želimo joj sve najgore! Gazdarica ga izbacila iz stana u Beogradu, rekla da ga prodaje, a to je daleko od istine!
Mondo 13.02.2023
Dobio otkaz u stanu uz jedno obrazloženje za koje se ispostavilo da ipak - nije istinito. Dobio otkaz u stanu uz jedno obrazloženje za koje se ispostavilo da ipak - nije istinito. Cene izdavanja stanova u Beogradu rastu poslednjih godina, a novi… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni, ostajemo na ulicama
N1 Info pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 3 satajoš 8 povezanih