Povezane vesti
Vigo: Navijači me oduševili, imam mentalitet za Zvezdu
Sportski žurnal 13.02.2023
Pristalice crveno-belih ostavile veliki utisak na Argentinca. Golgeterske sposobnosti Aleksa Viga, Argentinca koji se posle samo nekoliko utakmica u najboljem mogućem svetlu predstavio navijačima Crvene zvezde, došle su do izražaja i protiv Voždovca… »
Vigo oduševljen Crvenom zvezdom: Navijači su na mene ostavili najsnažniji utisak
Euronews 13.02.2023
Ako se po jutru dan poznaje, Crvena zvezda je u Aleksu Vigu pronašla pravog desnog beka. Argentinac je za kratko vreme pokazao sve odlike modernih desnih bekova, u pobedi nad Voždovcem od 6:0 upisao se i u strelce, što je umeo da proslavi. Zadovoljan… »
Vigo: "Oduševljen sam, možemo da pobedimo sve utakmice do kraja sezone!"
Sportske.net 13.02.2023
Argentinski desni bek Aleks Vigo ove zime stigao je u Crvenu zvezdu, a već je na svom drugom meču u crveno-belom dresu postigao gol, u pobedi protiv Voždovca u gostima sa ubedljivih 6:0. Vigo je u razgovoru za klupski sajt Crvene zvezde rekao da je… »
Aleks Vigo o zvezdi: ''Želim sve pobede, oduševljen sam navijačima''
Večernje novosti 13.02.2023
Fudbaler Aleks Vigo je u januarskom prelaznom roku pojačao redove crveno-belih, a najveći utisak na njega, kako kaže, od dolaska u Beograd ostavili su navijači Crvene zvezde. FK Crvena zvezda Aleks Vigo je posebno oduševljen navijačima. - Atmosfera… »
Još jedan Argentinac koji je oduševljen zvezdom: Vigo poručuje – „Nemam reči, jedva čekam sledeću utakmicu!“
Hot sport 13.02.2023
Dopada mu se u Beogradu. Aleks Vigo stigao je ove zime u Crvenu zvezdu kao pojačanje na desnom beku. Od prvog dana se nametnuo, a to potvrđuje da je bio u startnoj postavi i protiv Vojvodine i protiv Voždovca. Argentinac je oduševljen navijačima. –… »
Da li je crvena Zvezda "ubola" desnog beka? Vigu u Beogradu kao u Argentini - Kad sam čuo navijače, naježio sam se!
Mondo 13.02.2023
Aleks Vigo je odmah na početku mandata u Crvenoj zvezdi ostavio odličan utisak. Aleks Vigo je odmah na početku mandata u Crvenoj zvezdi ostavio odličan utisak. Argentinski bek Aleks Vigo odigrao je odlično na prve dve utakmice za Crvenu zvezdu i… »
Vesti dana »
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
Zelenski: Putin želi da nas izbaci iz Kurske oblasti do 20. januara
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih