Povezane vesti
Vigo: Navijači me oduševili, imam mentalitet za Zvezdu
Sportski žurnal 13.02.2023
Pristalice crveno-belih ostavile veliki utisak na Argentinca. Golgeterske sposobnosti Aleksa Viga, Argentinca koji se posle samo nekoliko utakmica u najboljem mogućem svetlu predstavio navijačima Crvene zvezde, došle su do izražaja i protiv Voždovca, kao… »
Vigo: "Oduševljen sam, možemo da pobedimo sve utakmice do kraja sezone!"
Sportske.net 13.02.2023
Argentinski desni bek Aleks Vigo ove zime stigao je u Crvenu zvezdu, a već je na svom drugom meču u crveno-belom dresu postigao gol, u pobedi protiv Voždovca u gostima sa ubedljivih 6:0. Vigo je u razgovoru za klupski sajt Crvene zvezde rekao da je… »
Vigo oduševljen Crvenom zvezdom: Navijači su na mene ostavili najsnažniji utisak
Euronews 13.02.2023
Ako se po jutru dan poznaje, Crvena zvezda je u Aleksu Vigu pronašla pravog desnog beka. Argentinac je za kratko vreme pokazao sve odlike modernih desnih bekova, u pobedi nad Voždovcem od 6:0 upisao se i u strelce, što je umeo da proslavi. Zadovoljan je… »
Još jedan Argentinac koji je oduševljen zvezdom: Vigo poručuje – „Nemam reči, jedva čekam sledeću utakmicu!“
Hot sport 13.02.2023
Dopada mu se u Beogradu. Aleks Vigo stigao je ove zime u Crvenu zvezdu kao pojačanje na desnom beku. Od prvog dana se nametnuo, a to potvrđuje da je bio u startnoj postavi i protiv Vojvodine i protiv Voždovca. Argentinac je oduševljen navijačima. – Nemam… »
Da li je crvena Zvezda "ubola" desnog beka? Vigu u Beogradu kao u Argentini - Kad sam čuo navijače, naježio sam se!
Mondo 13.02.2023
Aleks Vigo je odmah na početku mandata u Crvenoj zvezdi ostavio odličan utisak. Aleks Vigo je odmah na početku mandata u Crvenoj zvezdi ostavio odličan utisak. Argentinski bek Aleks Vigo odigrao je odlično na prve dve utakmice za Crvenu zvezdu i odmah… »
Vesti dana »
SPC obeležava Preobraženje Gospodnje: Koji su običaji, zašto se posti i ne sme da se radi i ide u kafanu
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 22 povezane
Vozač "audija" poginuo, među povređenima većina maloletnici! Novi detalji stravične nesreće kod Mladenovca, evo šta je prethodilo jezivom sudaru (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 20 povezanih
"Postigli smo dogovor" Tramp objavio da odlaže uvođenje carina na uvoz iz Kanade, premijer Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Kurir pre 11 minutajoš 9 povezanih