Повезане вести
Виго: Навијачи ме одушевили, имам менталитет за Звезду
Спортски журнал 13.02.2023
Присталице црвено-белих оставиле велики утисак на Аргентинца. Голгетерске способности Алекса Вига, Аргентинца који се после само неколико утакмица у најбољем могућем светлу представио навијачима Црвене звезде, дошле су до… »
Виго: "Одушевљен сам, можемо да победимо све утакмице до краја сезоне!"
Спортске.нет 13.02.2023
Аргентински десни бек Алекс Виго ове зиме стигао је у Црвену звезду, а већ је на свом другом мечу у црвено-белом дресу постигао гол, у победи против Вождовца у гостима са убедљивих 6:0. Виго је у разговору за клупски сајт Црвене… »
Виго одушевљен Црвеном звездом: Навијачи су на мене оставили најснажнији утисак
Еуроневс 13.02.2023
Ако се по јутру дан познаје, Црвена звезда је у Алексу Вигу пронашла правог десног бека. Аргентинац је за кратко време показао све одлике модерних десних бекова, у победи над Вождовцем од 6:0 уписао се и у стрелце, што је умео да… »
Још један Аргентинац који је одушевљен звездом: Виго поручује – „Немам речи, једва чекам следећу утакмицу!“
Хот спорт 13.02.2023
Допада му се у Београду. Алекс Виго стигао је ове зиме у Црвену звезду као појачање на десном беку. Од првог дана се наметнуо, а то потврђује да је био у стартној постави и против Војводине и против Вождовца. Аргентинац је… »
Да ли је црвена Звезда "убола" десног бека? Вигу у Београду као у Аргентини - Кад сам чуо навијаче, најежио сам се!
Мондо 13.02.2023
Алекс Виго је одмах на почетку мандата у Црвеној звезди оставио одличан утисак. Алекс Виго је одмах на почетку мандата у Црвеној звезди оставио одличан утисак. Аргентински бек Алекс Виго одиграо је одлично на прве две утакмице за… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 14 минутајош 30 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 19 минутајош 49 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних