Повезане вести

У баде мантилу истрчала из куће и отишла у полицију: Учесница Задруге пријавила рођеног брата - Претио да ће да ме убије

У баде мантилу истрчала из куће и отишла у полицију: Учесница Задруге пријавила рођеног брата - Претио да ће да ме убије

Мондо 13.02.2023
Анђела Илић је била учесница Задруге 6. Анђела Илић је била учесница Задруге 6 Бивша задругарка Анђела Илић, док је била учесница ријалити програма Задруга 6 огласила се данас на Инстаграму и открила да је била у полицији где је… »
(Фото) "претио је да ће ме убити, опалио ми је шамар": Бивша задругарка поднела кривичну пријаву против рођеног брата

(Фото) "претио је да ће ме убити, опалио ми је шамар": Бивша задругарка поднела кривичну пријаву против рођеног брата

Блиц 13.02.2023
Бивша задругарка Анђела Илић, док је била учесница ријалити програма " Задруга 6", није много говорила о својој прошлости и приватном животу. Међутим, Илићева је сада објавом на друштвењ мрежи Инстаграм згранула домаћу јавност… »
Језиво: Бившу задругарку пребио рођени брат, она гола отрчала у полицију, родитељи штитили насилника

Језиво: Бившу задругарку пребио рођени брат, она гола отрчала у полицију, родитељи штитили насилника

Свет & Скандал 13.02.2023
Насиље у породици преживела је задругарка Анђела Илић Бивша задругарка, Анђела Илић, недавно је напустила Белу кућу, у којој није много говорила о свом приватном животу. Но, оно што је управо преживела и што њена породица… »

Вести дана »