Повезане вести

Мамић се повукао из фудбала и загребачког Динама

Мамић се повукао из фудбала и загребачког Динама

Нови магазин 13.02.2023
Бивши челник Динама из Загреба Здравко Мамић опростио се од тог клуба и фудбала, рекавши да је "то за њега прошлост", а да је на ту одлуку утицала смрт легендарног тренера Мирослава Ћире Блажевића. "Динамо је у смислу било… »
Мамић се повукао због ћире, михе и тренера партизана: Сваки дан се опраштам са неким, а то су све гиганти!

Мамић се повукао због ћире, михе и тренера партизана: Сваки дан се опраштам са неким, а то су све гиганти!

Мондо 13.02.2023
Здравко Мамић како сам каже, има осећај да се сваки дан са неким опрашта. Здравко Мамић како сам каже, има осећај да се сваки дан са неким опрашта. Здравко Мамић се и дефинитивно повукао из фудбала и објавио да је време за… »
Готово је - Здравко Мамић се опростио од фудбала: Највише у животу ме потресла његова смрт, сад сам све схватио!

Готово је - Здравко Мамић се опростио од фудбала: Највише у животу ме потресла његова смрт, сад сам све схватио!

Мондо 13.02.2023
"Више се нећу бавити, не Динамом, већ фудбалом уопште", поручио је Здравко Мамић. "Више се нећу бавити, не Динамом, већ фудбалом уопште", поручио је Здравко Мамић. Након 30 година, једна фудбалска епоха је завршена. Здравко… »

Вести дана »