Povezane vesti
Najbolji đaci i ove godine na bilbordima širom Novog Sada
NoviSad.com 13.02.2023
Novi Sad – Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola i ove godine će nam se osmehivati sa bilborda. Kako je saopštilo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, koje već godinama sprovodi projekat „Učim+Znam=Vredim“, na osam bilborda je… »
Najbolji novosadski đaci predstavljeni na bilbordima
RTV 13.02.2023
NOVI SAD - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim u Novom Sadu čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. Na osam bilborda na Bulevaru… »
UČIM+ZNAM=VREDIM: Najbolji novosadski đaci ponovo na bilbordima
Moj Novi Sad 13.02.2023
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine u Novom Sadu nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. Na osam bilborda na Bulevaru… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 153 povezane

Dodikov advokat: Na presudu ćemo podneti apelaciju Ustavnom sudu BiH
Beta pre 2 minutajoš 53 povezane

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 37 povezanih

Vlada Kosova ukinula je carine na robu iz Sjedinjenih Američkih Država
Insajder pre 12 minutajoš 64 povezane