Повезане вести
Столтенберг: НАТО већ види почетак руске офанзиве у Украјини
Нови магазин 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг оценио је данас да је нова руска офанзива у Украјини већ почела, јављају светски медији. "Реалност је да ми већ видимо почетак тога", рекао је Столтенберг новинарима а преноси британски… »
Столтенберг: НАТО види да је руска офанзива на Украјину већ почела
Н1 Инфо 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг оценио је да је нова руска офанзива у Украјини већ почела, јављају медији. „Реалност је да ми већ видимо почетак тога“, рекао је Столтенберг новинарима, а преноси британски Гардијан… »
Столтенберг: НАТО већ види почетак руске офанзиве у Украјини
Инсајдер 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг оценио је данас да је нова руска офанзива у Украјини већ почела, јављају светски медији. "Реалност је да ми већ видимо почетак тога", рекао је Столтенберг новинарима а преноси британски… »
Столтенберг: Вец́ видимо почетак нове руске офанзиве
Данас 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг казао је данас на конференцији за новинаре уочи сутрашњег састанка министара одбране у Бриселу да „нема никаквих знакова“ да се Владимир Путин спрема за мир и да руски лидер и даље жели… »
Столтенберг: Почела нова офанзива, Путин би и даље да контролише Украјину
Телеграф 13.02.2023
НАТО планира да повећа планиране залихе муниције у складиштима, која су испражњена због рата у Украјини, рекао је Столтенберг. Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг изјавио је данас да је већ отпочела нова велика руска… »
Столтенберг: Нова руска офанзива већ почела
Слободна Европа 13.02.2023
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг рекао је новинарима у понедељак да је нова велика руска офанзива у Украјини, скоро годину дана након што је Москва започела рат, вец́ почела. „Не видимо никакав знак да се (руски)… »
Вести дана »
Сијарто у Москви: Русија и Мађарска треба да се супротставе притисцима споља; Зеленски: Мали напредак ка миру
РТС пре 19 минутајош 25 повезаних
Невероватан призор, дуги редови за легализацију: Првог дана захтев поднело 19.000 грађана ФОТО
Б92 пре 4 минутајош 19 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 2 сатајош 15 повезаних