Povezane vesti

Stoltenberg: NATO već vidi početak ruske ofanzive u Ukrajini

Novi magazin 13.02.2023
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg ocenio je danas da je nova ruska ofanziva u Ukrajini već počela, javljaju svetski mediji. "Realnost je da mi već vidimo početak toga", rekao je Stoltenberg novinarima a prenosi britanski Gardijan. Rojters… »
Stoltenberg: NATO vidi da je ruska ofanziva na Ukrajinu već počela

Stoltenberg: NATO vidi da je ruska ofanziva na Ukrajinu već počela

N1 Info 13.02.2023
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg ocenio je da je nova ruska ofanziva u Ukrajini već počela, javljaju mediji. „Realnost je da mi već vidimo početak toga“, rekao je Stoltenberg novinarima, a prenosi britanski Gardijan. Rojters prenosi… »

Insajder 13.02.2023
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg ocenio je danas da je nova ruska ofanziva u Ukrajini već počela, javljaju svetski mediji. "Realnost je da mi već vidimo početak toga", rekao je Stoltenberg novinarima a prenosi britanski Gardijan. Rojters… »
Stoltenberg: Već vidimo početak nove ruske ofanzive

Stoltenberg: Već vidimo početak nove ruske ofanzive

Danas 13.02.2023
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kazao je danas na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg sastanka ministara odbrane u Briselu da „nema nikakvih znakova“ da se Vladimir Putin sprema za mir i da ruski lider i dalje želi da kontroliše… »
Stoltenberg: Počela nova ofanziva, Putin bi i dalje da kontroliše Ukrajinu

Stoltenberg: Počela nova ofanziva, Putin bi i dalje da kontroliše Ukrajinu

Telegraf 13.02.2023
NATO planira da poveća planirane zalihe municije u skladištima, koja su ispražnjena zbog rata u Ukrajini, rekao je Stoltenberg. Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas da je već otpočela nova velika ruska ofanziva na Ukrajinu, skoro… »
Stoltenberg: Nova ruska ofanziva već počela

Stoltenberg: Nova ruska ofanziva već počela

Slobodna Evropa 13.02.2023
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je novinarima u ponedeljak da je nova velika ruska ofanziva u Ukrajini, skoro godinu dana nakon što je Moskva započela rat, već počela. „Ne vidimo nikakav znak da se (ruski) predsednik (Vladimir)… »

Vesti dana »