Повезане вести
Столтенберг: НАТО већ види почетак руске офанзиве у Украјини
Нови магазин 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг оценио је данас да је нова руска офанзива у Украјини већ почела, јављају светски медији. "Реалност је да ми већ видимо почетак тога", рекао је Столтенберг новинарима а преноси британски… »
Столтенберг: НАТО види да је руска офанзива на Украјину већ почела
Н1 Инфо 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг оценио је да је нова руска офанзива у Украјини већ почела, јављају медији. „Реалност је да ми већ видимо почетак тога“, рекао је Столтенберг новинарима, а преноси британски Гардијан… »
Столтенберг: НАТО већ види почетак руске офанзиве у Украјини
Инсајдер 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг оценио је данас да је нова руска офанзива у Украјини већ почела, јављају светски медији. "Реалност је да ми већ видимо почетак тога", рекао је Столтенберг новинарима а преноси британски… »
Столтенберг: Вец́ видимо почетак нове руске офанзиве
Данас 13.02.2023
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг казао је данас на конференцији за новинаре уочи сутрашњег састанка министара одбране у Бриселу да „нема никаквих знакова“ да се Владимир Путин спрема за мир и да руски лидер и даље жели… »
Столтенберг: Почела нова офанзива, Путин би и даље да контролише Украјину
Телеграф 13.02.2023
НАТО планира да повећа планиране залихе муниције у складиштима, која су испражњена због рата у Украјини, рекао је Столтенберг. Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг изјавио је данас да је већ отпочела нова велика руска… »
Столтенберг: Нова руска офанзива већ почела
Слободна Европа 13.02.2023
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг рекао је новинарима у понедељак да је нова велика руска офанзива у Украјини, скоро годину дана након што је Москва започела рат, вец́ почела. „Не видимо никакав знак да се (руски)… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 58 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 58 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 17 минутајош 46 повезаних
Од данас можете пратити цене у продавницама у Србији из фотеље: Ево како
Б92 пре 2 сатајош 29 повезаних