Povezane vesti
Novo obećanje vlasti: Inđijska hala će biti gotova ove godine
In medija 13.02.2023
Sportska Hala u Inđiji, čija izgradnja je počela još 2008. godine, biće završena ove godine, obećao je Igor Mirović, predsednik Vlade Vojvodine. On se na ovaj način ponovo pridružio plejadi političara koji su u proteklih 15 godina najavljivali kraj… »
Mirović: "Sportska hala u Inđiji biće u funkciji do kraja godine"
Telegraf 13.02.2023
Predsednik Pokrajinske vlade izrazio zadovoljstvo zbog privođenja radova kraju. "Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona dinara i… »
Mirović: Sportska hala u Inđiji u funkciji do kraja godine
RTV 13.02.2023
INĐIJA - „Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona dinara i verujem da ćemo uspeti da ovako izuzetan i složen objekat stavimo u… »
Mirović: Sportska hala u Inđiji u funkciji do kraja godine
Dnevnik 13.02.2023
„Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona dinara i verujem da ćemo uspeti da ovako izuzetan i složen objekat stavimo u funkciju do… »
Vesti dana »
UŽIVO Tramp: Postignut dogovor sa Iranom, SAD ukidaju pomorsku blokadu; Oglasio se Teheran
Sputnik pre 24 minutajoš 37 povezanih
Osmaci danas polažu test iz srpskog jezika na završnom ispitu
Glas Šumadije pre 53 minutajoš 23 povezane
Holandija dva puta vodila, ali Japanci osvojili bod; "Petarda" Švedske protiv Tunisa
RTV pre 23 minutajoš 27 povezanih