Povezane vesti
Novo obećanje vlasti: Inđijska hala će biti gotova ove godine
In medija 13.02.2023
Sportska Hala u Inđiji, čija izgradnja je počela još 2008. godine, biće završena ove godine, obećao je Igor Mirović, predsednik Vlade Vojvodine. On se na ovaj način ponovo pridružio plejadi političara koji su u proteklih 15 godina najavljivali… »
Mirović: "Sportska hala u Inđiji biće u funkciji do kraja godine"
Telegraf 13.02.2023
Predsednik Pokrajinske vlade izrazio zadovoljstvo zbog privođenja radova kraju. "Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona… »
Mirović: Sportska hala u Inđiji u funkciji do kraja godine
RTV 13.02.2023
INĐIJA - „Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona dinara i verujem da ćemo uspeti da ovako izuzetan i složen objekat… »
Mirović: Sportska hala u Inđiji u funkciji do kraja godine
Dnevnik 13.02.2023
„Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona dinara i verujem da ćemo uspeti da ovako izuzetan i složen objekat stavimo u… »
Vesti dana »
Rade Krunić nezadovoljan rezulatom meča sa Barselonom: Sudije nisu bile na našoj strani
Euronews pre 6 satijoš 12 povezanih
Trump novi predsednik SAD - pet stvari koje treba da znate danas
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 5 povezanih
Obratio se kancelar Olaf Šolc povodom pada vlade u Nemačkoj, objavio kad je glasanje o poverenju
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih