Povezane vesti
Reprezentativac javno priznao: ''Ja sam homoseksualac i ne želim to više da krijem''
Večernje novosti 13.02.2023
Češki reprezentativac, Jakub Jankto, objavio je da je homoseksualac. FOTO: EPA Jankto je trenutno član Sparte iz Praga, na pozajmici je iz Hetafea, a u karijeri je još nastupao za Askoli, Udineze i Sampdoriju. On je u video-snimku poručio sledeće… »
Neću više da se krijem, ja sam gej! Poznati fudbaler poručio svima: Neću da živim u strahu, hoću ljubav!
Mondo 13.02.2023
Jakub Jankto je svima priznao da je gej! Jakub Jankto je svima priznao da je gej! Reprezentativac Češke i fudbaler Hetafea na pozajmici u Sparti iz Praga Jakub Jankto javno je priznao da je gej. On je na društvenim mrežama izbacio snimak uz koji je… »
Čeh priznao da je homoseksualac
Sportski žurnal 13.02.2023
Češki fudbaler Jakub Jankto ne želi više da se krije. Češki fudbaler Jakub Jankto rekao je danas da "ne želi više da se krije" i priznao je da je homoseksualac. - Kao i svi drugi i ja imam svoje prednosti i svoje slabosti, imam porodicu, imam… »
Fudbalski reprezentativac češke objavio: „Ja sam homoseksualac i ne želim to više da krijem!“ (video)
Hot sport 13.02.2023
Neće više da krije. Češki fudbaler, Jakub Jankto, koji je trenutno član Sparte iz Praga, na pozajmici iz Hetafea, objavio je na svom Instagram profilu da je homoseksualac. Jankto je u karijeri pored pomenutih Sparte Prag i Hetafea igrao i za… »
Fudbaler šokirao sve: Javno priznao da je gej i napravio presedan u Evropi
Nova 13.02.2023
Zvezda češkog fudbala iznenadila sve. Reprezentativac Češke Jakub Jankto javno je priznao da je gej, što je prvi slučaj da neki fudbaler to prizna u jeku igračke karijere. Igrač Hetafea koji se nalazi na pozajmici u Sparti iz Praga je emotivnu… »
Češki fudbaler Jankto javno priznao: Ja sam homoseksualac i ne želim više da se skrivam
Euronews 13.02.2023
Češki reprezentativac i fudbaler Hetafea na pozajmici u praškoj Sparti Jakub Jankto otvoreno je priznao da je homoseksualac. Vezni fudbaler sa preko 150 nastupa u Seriji A, 45 puta reprezentativac Češke je emotivnu poruku o svom seksualnom… »
Vesti dana »
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 37 minutajoš 2 povezane