Povezane vesti

„Otkazala sam sve nastupe, bilo je nemoguće raditi pod tim uslovima“: Rada Manojlović progovorila o prekidu saradnje sa…

„Otkazala sam sve nastupe, bilo je nemoguće raditi pod tim uslovima“: Rada Manojlović progovorila o prekidu saradnje sa…

Nova 13.02.2023
Više nije htela da ćuti. Pevačica Rada Manojlović nedavno je prekinula saradnju sa svojim menadžerom i umesto njega zaposlila svoju sestru Mariju. Rada se sada oglasila na Instagramu i saopštila da je otkazala sve nastupe koje joj je nekadašnji… »
"Otkazala sam sve nastupe": Rada Manojlović otpustila menadžera, više neće da ćuti: "Bilo je nemoguće raditi pod tim…

"Otkazala sam sve nastupe": Rada Manojlović otpustila menadžera, više neće da ćuti: "Bilo je nemoguće raditi pod tim…

Blic 13.02.2023
Pevačica Rada Manojlović promenila je tim sa kojim je poslovno sarađivala i starog menadžera zamenila svojom sestrom Majom Manojlović, a sada se povodom toga i oglasila. Manojlovićeva je otkazala sve nastupe koje joj je stari menadžer zakazao… »
Rada Manojlović otkazala sve nastupe koje joj zakazao bivši menadžer! Pevačica se hitno oglasila: Nemoguće je raditi...

Rada Manojlović otkazala sve nastupe koje joj zakazao bivši menadžer! Pevačica se hitno oglasila: Nemoguće je raditi...

Kurir 13.02.2023
Pevačica Rada Manojlović je prekinula saradnju sa dosadašnjim menadžerom koji joj je ugovarao nastupe, te je tako na njegovo mesto došla njena rođena sestra Maja. S obzirom na novonastalu situaciju, pevačica je primorana da otkaže zakazane… »

Vesti dana »