Povezane vesti

Dejan Stanković: "Neka bude čudo..."

Dejan Stanković: "Neka bude čudo..."

Sportske.net 14.02.2023
Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković izjavio je nakon jučerašnjeg remija sa Interom da veruje u čudo kada je opstanak njegovog tima u Seriji A u pitanju. Sampa je ostvarila veliki poduhvat na "Luiđi Ferarisu" protiv Intera odigravši meč bez… »
Stanković: Sampdorija može da izbori opstanak

Stanković: Sampdorija može da izbori opstanak

Sportski žurnal 14.02.2023
Klub iz Đenove se nalazi na pretposlednjem mestu u Seriji A. Trener Sampdorije Dejan Stanković izjavio je da veruje da njegov tim može da izbori opstanak u Seriji A, prenosi "Skaj sports". Sampdorija je sinoć odigrala bez golova na svom terenu sa… »
Stanković: Sada mi je žao što nisam pričao sa novinarima

N1 Info 14.02.2023
Trener Sampdorije Dejan Stanković izjavio je da veruje da njegov tim može da izbori opstanak u Seriji A, prenosi "Skaj sports". Sampdorija je odigrala nerešeno na svom terenu sa ekipom Intera u 22. kolu Serije A. Klub iz Đenove se nalazi na… »

Sport klub 14.02.2023
Podeli : Trener Sampdorije Dejan Stanković izjavio je da veruje da njegov tim može da izbori opstanak u Seriji A, prenosi "Skaj sports". Sampdorija je odigrala nerešeno na svom terenu sa ekipom Intera u 22. kolu Serije A. Klub iz Đenove se nalazi na… »
Stanković govorio o šansama samdorije nakon velikog boda protiv Intera: „Moramo da se veselimo i plačemo zajedno“!

Stanković govorio o šansama samdorije nakon velikog boda protiv Intera: „Moramo da se veselimo i plačemo zajedno“!

Hot sport 14.02.2023
Srpski stručnjak veruje da njegova ekipa može da napravi čudo Fudbaleri Sampdorije, koje sa klupe predvodi Dejan Stanković, napravili su pravi podvig sinoć, otkinuvši bod Interu iz Milana. Nekadašnji trener Crvene zvezde, zadovoljan je zalaganjem… »
"Ako ne naučiš iz grešaka, onda gubiš dvaput": Dejan Stanković ne gubi nadu, veruje u čudo

"Ako ne naučiš iz grešaka, onda gubiš dvaput": Dejan Stanković ne gubi nadu, veruje u čudo

Večernje novosti 14.02.2023
USPEO je Dejan Stanković da osvoji bod (0:0) sa Sampdorijom protiv "svog" Intera. Iako je situacija na tabeli za tim iz Đenove daleko od idealne, bivši trener Crvene zvezde ne pomišlja na predaju. Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI On se na kraju utakmice… »

Vesti dana »