Povezane vesti
„Pogrešio sam, Kristina Radenković zarađuje više od 15.900 evra za 10 snimajućih dana“: Predsednik Upravnog odbora RTS objavio…
Nova 14.02.2023
Branko Klanšček, predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije, otkrio je javnosti razne detalje o poslovanju Javnog servisa. Naime, Klanšček je gostujući u emisiji Hit tvit rekao da Radio-televizija Srbije ima samo tri autorske emisije, te da su… »
Isplivao izveštaj zarade Kristine Radenković! "ne uzima 15.900€", nego malo više: Oglasio se predsednik upravnog odbora
Mondo 14.02.2023
Zarada voditeljke kviza "Stigni me ako znaš" Kristine Radenković opet je u žiži javnosti. Zarada voditeljke kviza "Stigni me ako znaš" Kristine Radenković opet je u žiži javnosti. Branko Klanšček, predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 21. avgust: Biće tropski toplo, ali vrućina neće dugo potrajati
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih

Na današnji dan: Rođen Kopitar, umrli Stevan Hristić i Tagore, otkriveni komarci koji prenose malariju
Radio 021 pre 10 minutajoš 3 povezane

Pristalice SNS u više gradova Srbije: Na skupu protiv blokada naprednjaci blokirali ulice u Leskovcu, policija legitimisala građane zbog pištaljki
Danas pre 7 satijoš 4 povezane

Lavrov: Bez Moskve nema rešenja kolektivne bezbednosti; evropske zemlje voljne da pošalju mirovne trupe
RTS pre 55 minutajoš 2 povezane