Povezane vesti
„Pogrešio sam, Kristina Radenković zarađuje više od 15.900 evra za 10 snimajućih dana“: Predsednik Upravnog odbora RTS objavio…
Nova 14.02.2023
Branko Klanšček, predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije, otkrio je javnosti razne detalje o poslovanju Javnog servisa. Naime, Klanšček je gostujući u emisiji Hit tvit rekao da Radio-televizija Srbije ima samo tri autorske emisije, te da su… »
Isplivao izveštaj zarade Kristine Radenković! "ne uzima 15.900€", nego malo više: Oglasio se predsednik upravnog odbora
Mondo 14.02.2023
Zarada voditeljke kviza "Stigni me ako znaš" Kristine Radenković opet je u žiži javnosti. Zarada voditeljke kviza "Stigni me ako znaš" Kristine Radenković opet je u žiži javnosti. Branko Klanšček, predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije… »
Vesti dana »

Sedmoro teže povređenih u udesu kod Sremske Mitrovice u stabilnom stanju, 15 pacijenata čeka otpust
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Proglašen dan žalosti u sremskoj Mitrovici: Oglasio se gradonačelnik: "Porodicama nastradalih u teškoj nesreći biće isplaćena pomoć"
Blic pre 21 minutajoš 38 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 6 minutajoš 10 povezanih

Mali: Srbija će naći rešenje za finansijske transakcije na pumpama NIS-a
Euronews pre 5 minutajoš 14 povezanih