Povezane vesti
Novosađanka koja je oštetila tri parkirana automobila zadržana zbog mogućeg ponavljanja prekršaja
Radio 021 14.02.2023
Policijska uprava u Novom Sadu je, 13. februara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 308 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno devet vozača, a zadržana… »
Novosađanka privedena jer je "audijem" oštetila vozila na parkingu pa pokušala da pobegne
Moj Novi Sad 14.02.2023
Policija je sinoć oko 22.30 sati zaustavila crni "audi A3" novosadskih tablica koji je neposredno pre toga oštetio vozila na parkingu u Ulici Draška Ređepa na Jugovićevu. Kako 021.rs saznaje, isti automobil je udario bar dva automobila na parkingu i… »
Privedena devojka zbog oštećenja vozila na Jugovićevu, nije imala vozačku dozvolu
Radio 021 14.02.2023
Devetnaestogodišnja devojka privedena je zbog sumnje da je sinoć oštetila tri vozila na Jugovićevu dok je upravljala "audijem A3". Incident se dogodio u Ulici Draška Ređepa, oko 22.30 časova, kada su oštećena tri parkirana automobila. Prema… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 1 satjoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 17 ljudi nestalo; ambasador Srbije: Nije bilo naših turista /foto/
Sputnik pre 45 minutajoš 24 povezane