Povezane vesti
Indija, mediji i ljudska prava: Prostorije BBC-ja u Nju Delhiju pod istragom posle dokumentarnog filma o premijeru Modiju
BBC News 14.02.2023
Nekoliko nedelja pošto je BBC objavio dokumentarni film o ulozi indijskog premijera Narendre Modija u neredima 2002, istražitelji su odlučili da uđu u prostorije ove medijske kuće u Nju Delhiju. Prostorije indijskog servisa BBC-ja pretražene su u… »
Indija, mediji i ljudska prava: Prostorije BBC-ja u Nju Delhiju pod istragom posle dokumentarnog filma o premijeru Modiju
Danas 14.02.2023
Prostorije indijskog servisa BBC-ja pretražene su u sklopu istrage poreskih vlasti Indije. Istražitelji u Nju Delhiju i Mumbaju organizovali su akciju nekoliko nedelja pošto je emitovan dokumentarni film u Velikoj Britaniji, u kojem se kritikuje… »
Indijske vlasti pretražuju kancelarije BBC posle dokumentarca o premijeru Modiju
Danas 14.02.2023
Indijske poreske vlasti pretražile su danas kancelarije BBC u Nju Delhiju, nekoliko nedelja pošto je britanska televizija objavila kontroverzni dokumentarac o premijeru Narendri Modiju. Poreska služba pretražila je kancelarije Bi-Bi-Sija u Nju Delhiju… »
Radio 021 14.02.2023
Nekoliko nedelja pošto je BBC objavio dokumentarni film o ulozi indijskog premijera Narendre Modija u neredima 2002, istražitelji su odlučili da uđu u prostorije ove medijske kuće u Nju Delhiju. Reuters Prostorije indijskog servisa BBC-ja pretražene… »
Indijske vlasti pretražuju kancelarije BBC posle dokumentarca o premijeru Modiju
N1 Info 14.02.2023
Indijske poreske vlasti pretražile su kancelarije BBC u Nju Delhiju, nekoliko nedelja pošto je britanska televizija objavila kontroverzni dokumentarac o premijeru Narendri Modiju. Poreska služba je pretražila kancelarije BBC u Nju Delhiju i Mumbaju… »
Vesti dana »
„Mučki je ubijen“: Seka Aleksić se oglasila povodom tragedije u Leskovcu
Nova pre 4 satijoš 34 povezane
Eksplozija u livnici u Čoki – trojica povređenih u kritičnom stanju, jedna osoba zbrinuta u bolnici u Senti
RTS pre 7 satijoš 23 povezane
Zelenski traži čvrst odgovor saveznika na Putinovu pretnju gađanjem novom raketom
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 8 satijoš 25 povezanih