Povezane vesti
(Video) Razveli se dalila i Dejan Dragojević: Pobednik "Zadruge" presrećan, a natpis na njegovom duksu govori sve: Evo da li…
Blic 14.02.2023
Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije. Inače, Dejan je na ročište došao u duksu sa natpisom: "Karma je kučka". - Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na… »
Konačno dobio razvod! Dejan izašao iz suda nikad srećniji, natpis na njegovom duksu sve govori - Nek je i meni svanulo!
Mondo 14.02.2023
Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije. Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije. Nekada srećan bračni par… »
Razvod na dan zaljubljenih! Dejan Dragojević stigao u sud sa njim, od Dalile ni traga: Veriću Jovanu čim se razvedem!
Kurir 14.02.2023
Dejan Dragojević podneo je zahtev za razvod braka od Dalile Dragojević, a danas je stigao na ročište u Osnovni sud u Rumi sa bratom Davidom Dragojevićem. Dejan Dragojević je prokomentarisao da će, ukoliko se razvede danas, to i proslaviti sa novom… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 79 povezanih

Sin Suzane Jovanović PRVI PUT U JAVNOSTI nakon smrti Saše u društvu prelepe supruge. OSMEH je ponovo tu FOTO
Svet & Skandal pre 9 minutajoš 56 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 6 satijoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 1 satjoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih