Повезане вести
(Видео) Развели се далила и Дејан Драгојевић: Победник "Задруге" пресрећан, а натпис на његовом дуксу говори све: Ево да ли…
Блиц 14.02.2023
Дејан Драгојевић коначно се развео од Далиле Драгојевић, а срећу приликом изласка из суда није могао да сакрије. Иначе, Дејан је на рочиште дошао у дуксу са натписом: "Карма је кучка". - Нек је и мени свануло. Све што сте ме… »
Коначно добио развод! Дејан изашао из суда никад срећнији, натпис на његовом дуксу све говори - Нек је и мени свануло!
Мондо 14.02.2023
Дејан Драгојевић коначно се развео од Далиле Драгојевић, а срећу приликом изласка из суда није могао да сакрије. Дејан Драгојевић коначно се развео од Далиле Драгојевић, а срећу приликом изласка из суда није могао да сакрије… »
Развод на дан заљубљених! Дејан Драгојевић стигао у суд са њим, од Далиле ни трага: Верићу Јовану чим се разведем!
Курир 14.02.2023
Дејан Драгојевић поднео је захтев за развод брака од Далиле Драгојевић, а данас је стигао на рочиште у Основни суд у Руми са братом Давидом Драгојевићем. Дејан Драгојевић је прокоментарисао да ће, уколико се разведе данас, то и… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана