Povezane vesti

(Video) Razveli se dalila i Dejan Dragojević: Pobednik "Zadruge" presrećan, a natpis na njegovom duksu govori sve: Evo da li…

(Video) Razveli se dalila i Dejan Dragojević: Pobednik "Zadruge" presrećan, a natpis na njegovom duksu govori sve: Evo da li…

Blic 14.02.2023
Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije. Inače, Dejan je na ročište došao u duksu sa natpisom: "Karma je kučka". - Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre… »
Konačno dobio razvod! Dejan izašao iz suda nikad srećniji, natpis na njegovom duksu sve govori - Nek je i meni svanulo!

Konačno dobio razvod! Dejan izašao iz suda nikad srećniji, natpis na njegovom duksu sve govori - Nek je i meni svanulo!

Mondo 14.02.2023
Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije. Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije. Nekada srećan… »
Razvod na dan zaljubljenih! Dejan Dragojević stigao u sud sa njim, od Dalile ni traga: Veriću Jovanu čim se razvedem!

Razvod na dan zaljubljenih! Dejan Dragojević stigao u sud sa njim, od Dalile ni traga: Veriću Jovanu čim se razvedem!

Kurir 14.02.2023
Dejan Dragojević podneo je zahtev za razvod braka od Dalile Dragojević, a danas je stigao na ročište u Osnovni sud u Rumi sa bratom Davidom Dragojevićem. Dejan Dragojević je prokomentarisao da će, ukoliko se razvede danas, to i proslaviti sa novom… »

Vesti dana »