Повезане вести

Више се не скривају! Небојша Стефановић у загрљају с лепом ветеринарком: Замолила ме да јој поправим слику...

Више се не скривају! Небојша Стефановић у загрљају с лепом ветеринарком: Замолила ме да јој поправим слику...

Курир 14.02.2023
Небојша Стефановић, бивши министар унутрашњих послова, однедавно је у емотивној вези са лепом бринетом, иначе ветеринарком и топ моделом Миом Никетић, али своју љубав су скривали од очију јавнисти. Додуше, папараци су их једном… »
ФОТО Небојша Стефановић објавио прву фотографију са новом девојком: „Замолила ме да јој поправим слику“

ФОТО Небојша Стефановић објавио прву фотографију са новом девојком: „Замолила ме да јој поправим слику“

Нова 14.02.2023
Некадашњи министар унутрашњих послова и министар одбране ужива у љубави са новом партнерком. Небојша Стефановић у вези је са Миом Никетић, која је по професији ветеринарка, а годинама се бави моделингом. Пар је у вези око… »
Небојша Стефановић не крије више везу са лепом црнком! Објавио слику на друштвене мреже, па се нашалио: "Замолила ме..."

Небојша Стефановић не крије више везу са лепом црнком! Објавио слику на друштвене мреже, па се нашалио: "Замолила ме..."

Мондо 14.02.2023
Бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић објавио је слику са својом девојком. Бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић објавио је слику са својом девојком. Небојша Стефановић, бивши министар унутрашњих… »
"Замолила ме је да јој поправим слику": Небојша Стефановић Дан заљубљених прославља са новом девојком, објавио њихову…

"Замолила ме је да јој поправим слику": Небојша Стефановић Дан заљубљених прославља са новом девојком, објавио њихову…

Блиц 14.02.2023
Небојша Стефановић, бивши министар унутрашњих послова и одбране, који је годину дана у вези са Миом Никетић, ветеринарком, која се дуго бави и моделингом, поделио је њихову заједничку фотографију на Инстаграму. Бивши министар… »

Вести дана »