Povezane vesti
Gvardiola se javno izvinio legendi: „Sramota me je zbog svojih reči, on to sigurno ne zaslužuje“
Hot sport 14.02.2023
Jezik mu je bio brži od pameti Šef stručnog štaba Mančester sitija, Pep Gvardiola odlučio je da se izvini legendarnom Stivenu Džerardu zbog ružnih komentara na njegov račun. Španac je Englezu uputio par loših reči pošto je bio iznerviran… »
Sramota me je šta sam rekao o Džerardu! Gvardiola se javno izvinio legendi Liverpula: To je bilo glupo...
Mondo 14.02.2023
Stiven Džerard je odmah posle ružnih komentara Pepa Gvardiole dobio i poruku trenera Mančester sitija. Stiven Džerard je odmah posle ružnih komentara Pepa Gvardiole dobio i poruku trenera Mančester sitija. Trener Mančester sitija Pep Gvardiola… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 3 satajoš 25 povezanih
Popović: Dok vlast osuđuje 15-minutne blokade, dva autoputa blokirana satima zbog snega
Novi magazin pre 48 minutajoš 134 povezane
Ješić i Stanojević na slobodi: "Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima"
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 10 satijoš 42 povezane