Povezane vesti
Zvali su me debela celulitara! Stoja zbog kilaže trpela poniženja, pa im svima zapušila usta - "Šest meseci mučenja"
Mondo 14.02.2023
Stoja je progovorila o ružnim komentarima koje je dobijala zbog kilograma, a zatim otkrila i kako je svima "zapušila usta". Stoja je progovorila o ružnim komentarima koje je dobijala zbog kilograma, a zatim otkrila i kako je svima "zapušila usta"… »
"Zvali su me Stoja celulitara" Pevačica o prozivkama da je debela: Trpela sam poniženja, muka mi je bilo! Ovo je uradila!
Kurir 14.02.2023
Pevačica Stojanka Stoja Novaković često se nalazi na meti kritika kada je njen izgled u pitanju. Od početka karijere pa sve do danas nailazila je na razne komentare, a sada je rešila da progovori o tome kako ih je podnosila i kroz kakvu je borbu… »
Vesti dana »

Studenti maratonci trče kroz Hrvatsku: Na putu ka Briselu stigli u varaždin: Dočekali ih građani i studenti (foto/video)
Blic pre 51 minutajoš 44 povezane

Neverovatan preokret! Otkrivamo šta donose kraj aprila i početak maja: Jedna pojava će vas veoma iznenaditi
Telegraf pre 5 satijoš 28 povezanih

Nikola Jokić postigao ono što nije ni veliki Majkl Džordan: Srbin dostigao rekord star preko pola veka
Mondo pre 10 satijoš 27 povezanih

Jedanaest osoba poginulo, više od 20 povređeno u napadu na festivalu u Vankuveru
RTV pre 2 satajoš 43 povezane

Bećirović (FBiH): Neprihvatljiva i opasna Vučićeva izjava da je napadnuta Republika Srpska
Radio 021 pre 4 satijoš 37 povezanih