Povezane vesti
Zvali su me debela celulitara! Stoja zbog kilaže trpela poniženja, pa im svima zapušila usta - "Šest meseci mučenja"
Mondo 14.02.2023
Stoja je progovorila o ružnim komentarima koje je dobijala zbog kilograma, a zatim otkrila i kako je svima "zapušila usta". Stoja je progovorila o ružnim komentarima koje je dobijala zbog kilograma, a zatim otkrila i kako je svima "zapušila usta"… »
"Zvali su me Stoja celulitara" Pevačica o prozivkama da je debela: Trpela sam poniženja, muka mi je bilo! Ovo je uradila!
Kurir 14.02.2023
Pevačica Stojanka Stoja Novaković često se nalazi na meti kritika kada je njen izgled u pitanju. Od početka karijere pa sve do danas nailazila je na razne komentare, a sada je rešila da progovori o tome kako ih je podnosila i kroz kakvu je borbu prošla… »
Vesti dana »

Demolirano još jedno sedište SNS-a, Vučić kaže 'nemaju program, samo ruše i pale'
BBC News pre 2 minutajoš 30 povezanih

Blokada suda u Novom Sadu: Zaposleni ulaze iza kordona policije, priveden Radivoje Jovović
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih

Uživo "putine, krećemo!" Tramp uzeo telefon, Zelenski i Evropljani u šoku gledali šta se dešava: Na pomolu preokret, evo kada može da stane krvavi rat (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 96 povezanih

Vreme danas: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Vesti online pre 2 satajoš 21 povezana