Povezane vesti
Zvali su me debela celulitara! Stoja zbog kilaže trpela poniženja, pa im svima zapušila usta - "Šest meseci mučenja"
Mondo 14.02.2023
Stoja je progovorila o ružnim komentarima koje je dobijala zbog kilograma, a zatim otkrila i kako je svima "zapušila usta". Stoja je progovorila o ružnim komentarima koje je dobijala zbog kilograma, a zatim otkrila i kako je svima "zapušila usta"… »
"Zvali su me Stoja celulitara" Pevačica o prozivkama da je debela: Trpela sam poniženja, muka mi je bilo! Ovo je uradila!
Kurir 14.02.2023
Pevačica Stojanka Stoja Novaković često se nalazi na meti kritika kada je njen izgled u pitanju. Od početka karijere pa sve do danas nailazila je na razne komentare, a sada je rešila da progovori o tome kako ih je podnosila i kroz kakvu je borbu prošla… »
Vesti dana »
Prevoznici Zapadnog Balkana dali EU rok do 14. septembra: U suprotnom slede blokade granica
NIN pre 53 minutajoš 33 povezane
Pojačana mera saobraćaja povodom početka nove školske godine
Gradski portal 018 pre 38 minutajoš 37 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je bilo 59 tačaka, usvojeni svi zakoni
N1 Info pre 1 satjoš 64 povezane
Slučaj eksploziva kod gasovoda kod Kanjiže: VJT u Subotici vodi istragu protiv sedmorice
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane