Повезане вести
Службену картицу пеглао у борделу: Ухапшен градоначелник острва Муртер! У току претреси кућа и станова
Курир 15.02.2023
Хрватска полиција је у новој акцији на острву Муртеру у среду ујутро ухапсила двоје људи, а како сазнаје Вечерњи лист, ухапшени су начелник Тони Турчинов и један предузетник. Начелников адвокат Фран Олујић потврдио је да је… »
Градоначелник ухваћен у борделу! Службеном картицом плаћао услуге: Изнео своју одбрану - "Побркао сам"
Мондо 15.02.2023
Ухапшен је градоначелник Муртера након што је службеном картицом плаћао услуге у борделу. Ухапшен је градоначелник Муртера након што је службеном картицом плаћао услуге у борделу. У акцији полиције и Ускока на острву Муртер… »
Ухапшен начелник Муртера који је у Аустрији службеном картицом плаћао услуге бордела
РТВ 15.02.2023
ЗАГРЕБ - У најновијој полицијској акцији на Муртеру су ухапшени начелник Тони Турчинов и један предузетник. Хапшење Турчинова потврдио је за загребачку Н1 тв. његов адвокат Фран Олујић. Он је рекао да је у току претрага куће… »
Ухапшен хрватски начелник који је трошио јавни новац у борделу: Велика акција ускок-а, у току претреси кућа
Блиц 15.02.2023
У новој акцији хрватске полиције и Ускока у Муртеру ухапшени су начелник Муртера Тони Турчинов и један предузетник. Да је Турчинов ухапшен потврдио је његов адвокат Фран Олујић, преноси Вечерњи. Претресају се куће, станови и… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана