Повезане вести
Новак и Јелена загрљени уживали на концерту Жељка Самарџића у Новом Саду за Дан заљубљених (ВИДЕО)
Луфтика 15.02.2023
Након што је освојио јубиларни 10. Аустралијан опен и поново показао читавом свету огромно срце и несаломиви спортски дух, Новак је решио да се мало опусти и напуни батерије у Србији. Познато је да је Ноле велики љубитељ домаће… »
Новак шетао центром Новог Сада, па чуо уличног свирача... О његовом гесту треба да прича цела Србија! (видео)
Мондо 15.02.2023
Новак Ђоковић је још једном показао да је велики човек - и нормалан. Новак Ђоковић је још једном показао да је велики човек - и нормалан. Српски тенисер Новак Ђоковић провео је Дан заљубљених у Новом Саду пошто је са супругом… »
(Видео) Новак и Јелена у трансу на Дан заљубљених: Грле се и љубе, Ђоковић изненада стигао у Србију
Блиц 14.02.2023
Тенисер Новак Ђоковић стигао је у Србију како би прославио Дан заљубљених са својом супругом Јеленом. Њих двоје су овај празник провели на концерту Жељка Самарџића у Новом Саду, где су све време играли и грлили се, док нису… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 39 минутајош 30 повезаних
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 59 минутајош 32 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 1 сатјош 46 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 2 сатајош 29 повезаних