Повезане вести
Представљена књига „Мало изнад тла” Стефана Арсенијевића о филмовима Срђана Карановића
Политика 15.02.2023
Промоција књиге Стефана Арсенијевића „Мало изнад тла” о филмовима Срђана Карановића, у издању Филмског центра Србије, одржана је у Дворани културног центра Београда, где је Карановић изјавио како током дуге каријере често није… »
Сумњао сам у то што радим: Чувени редитељ Срђан Карановић отворено о својим филмовима и одлуци да постане писац
Курир 15.02.2023
У препуној Дворани Културног центра Београда на Дан заљубљених представљена је књига "Мало изнад тла – Срђан Карановић о својим филмовима" аутора Стефана Арсенијевића, у издању Филмског центра Србије. На промоцији су… »
Два пријатеља и разговори о култним остварењима
Н1 Инфо 15.02.2023
"Надали смо се да ће књига бити интересантна за некога, нисам желео да буде само за неке филмске уметнике, учинило ми се да је писана да би приближила филм и живот и задовољан сам (одзивом)", рекао је редитељ Срђан Карановић… »
Вести дана »
Ердоган оптужио Израел: Покушава да сруши споразум САД и Ирана! "Ционистички милитанти посебно активни у Либану и Сирији"
Курир пре 0 минутајош 40 повезаних
Украјина извела велики напад дроновима на Санкт Петербург и Лењинградску област
Бета пре 4 сатијош 22 повезане
Велеобрт око Исака Бонге: 7,5 милиона евра све мења, ово је његова нова дестинација
Мондо пре 3 сатајош 25 повезаних