Povezane vesti
Predstavljena knjiga „Malo iznad tla” Stefana Arsenijevića o filmovima Srđana Karanovića
Politika 15.02.2023
Promocija knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla” o filmovima Srđana Karanovića, u izdanju Filmskog centra Srbije, održana je u Dvorani kulturnog centra Beograda, gde je Karanović izjavio kako tokom duge karijere često nije bio skroz zadovoljan… »
Sumnjao sam u to što radim: Čuveni reditelj Srđan Karanović otvoreno o svojim filmovima i odluci da postane pisac
Kurir 15.02.2023
U prepunoj Dvorani Kulturnog centra Beograda na Dan zaljubljenih predstavljena je knjiga "Malo iznad tla – Srđan Karanović o svojim filmovima" autora Stefana Arsenijevića, u izdanju Filmskog centra Srbije. Na promociji su govorili urednik knjige Miroljub… »
Dva prijatelja i razgovori o kultnim ostvarenjima
N1 Info 15.02.2023
"Nadali smo se da će knjiga biti interesantna za nekoga, nisam želeo da bude samo za neke filmske umetnike, učinilo mi se da je pisana da bi približila film i život i zadovoljan sam (odzivom)", rekao je reditelj Srđan Karanović na promociji knjige "Malo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 5. oktobar: Raste temperatura i prestaju padavine
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih

Uživo Rusi rešetaju sve po redu! Masovni vazdušni udari na Ukrajinu: Na meti Kijev, Zaporožje i Odesa!
Alo pre 33 minutajoš 7 povezanih

Na današnji dan: Petooktobarska revolucija u Srbiji, umro Stiv Džobs, emitovani prvi Pajtonovci
Radio 021 pre 38 minutajoš 3 povezane

Četvrt veka od petooktobarskih demonstracija koje su dovele do svrgavanja režima Slobodana Miloševića
Telegraf pre 18 minutajoš 3 povezane

Blagojević bez osmeha na licu: "Na sve utiču ovi prekidi, najvažnije je da smo pobedili"
Sportske.net pre 7 satijoš 7 povezanih