Povezane vesti
Dobila ulogu u seriji "Pevačica", pa pecnula koleginicu! Milica Todorović reagovala - "Nisu mi potrebni njeni saveti!"
Mondo 15.02.2023
Milica Todorović dobila je ulogu u seriji "Pevačica", a novinari su je upitali i za koleginicu Milicu Pavlović. Milica Todorović dobila je ulogu u seriji "Pevačica", a novinari su je upitali i za koleginicu Milicu Pavlović. Pevačica Milica Todorović… »
(Video) "nisu mi potrebni njeni saveti": Milica Todorović dobila ulogu u seriji umesto Milice Pavlović, pa otkrila sve o…
Blic 15.02.2023
Pevačica Milica Pavlović iznenadila je mnoge svojim performansom u prvoj sezoni serije "Pevačica", a onda je usledilo iznenađenje kada je u medije dospela informacija, da će u drugoj sezoni popularnog ostvarenja umesto Pavlovićke, glavnu ulogu tumačiti… »
"Glumila sam i pre nje" Milica Todorović pecnula Milicu Pavlović, evo da li je zvala pevačicu za savet
Kurir 15.02.2023
Nakon što je odlučeno da u novom nastavku serije "Pevačica" glavnu ulogu, umesto Milice Pavlović, igra njena koleginica Milica Todorović, pevačica je na jednom prestoničkom događaju prokomentarisala Pavlovićevu i njenu glumu. Milica je vidno raspoložena… »
Vesti dana »
Prodekan za finansije AUNS: Galerija korišćena u cilju za koji je i otvorena
N1 Info pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 29 minutajoš 26 povezanih
Zelenski kaže da se Ukrajina suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 19 minutajoš 30 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU: Hitno upozorenje Irana: Klonite se naftnih postrojenja u Saudijskoj Arabiji, UAE i Kataru
Euronews pre 49 minutajoš 48 povezanih