Povezane vesti
Dobila ulogu u seriji "Pevačica", pa pecnula koleginicu! Milica Todorović reagovala - "Nisu mi potrebni njeni saveti!"
Mondo 15.02.2023
Milica Todorović dobila je ulogu u seriji "Pevačica", a novinari su je upitali i za koleginicu Milicu Pavlović. Milica Todorović dobila je ulogu u seriji "Pevačica", a novinari su je upitali i za koleginicu Milicu Pavlović. Pevačica Milica Todorović… »
(Video) "nisu mi potrebni njeni saveti": Milica Todorović dobila ulogu u seriji umesto Milice Pavlović, pa otkrila sve o…
Blic 15.02.2023
Pevačica Milica Pavlović iznenadila je mnoge svojim performansom u prvoj sezoni serije "Pevačica", a onda je usledilo iznenađenje kada je u medije dospela informacija, da će u drugoj sezoni popularnog ostvarenja umesto Pavlovićke, glavnu ulogu tumačiti… »
"Glumila sam i pre nje" Milica Todorović pecnula Milicu Pavlović, evo da li je zvala pevačicu za savet
Kurir 15.02.2023
Nakon što je odlučeno da u novom nastavku serije "Pevačica" glavnu ulogu, umesto Milice Pavlović, igra njena koleginica Milica Todorović, pevačica je na jednom prestoničkom događaju prokomentarisala Pavlovićevu i njenu glumu. Milica je vidno raspoložena… »
Vesti dana »
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 46 minutajoš 21 povezana
"Gasite ovo, katastrofa": Kejti Peri urnisali na mrežama zbog nastupa na Mundijalu, evo šta im je zasmetalo
Kurir pre 26 minutajoš 41 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i uz promene u timu
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Radio sto plus pre 2 satajoš 18 povezanih