Povezane vesti

Dobila ulogu u seriji "Pevačica", pa pecnula koleginicu! Milica Todorović reagovala - "Nisu mi potrebni njeni saveti!"

Dobila ulogu u seriji "Pevačica", pa pecnula koleginicu! Milica Todorović reagovala - "Nisu mi potrebni njeni saveti!"

Mondo 15.02.2023
Milica Todorović dobila je ulogu u seriji "Pevačica", a novinari su je upitali i za koleginicu Milicu Pavlović. Milica Todorović dobila je ulogu u seriji "Pevačica", a novinari su je upitali i za koleginicu Milicu Pavlović. Pevačica Milica… »
(Video) "nisu mi potrebni njeni saveti": Milica Todorović dobila ulogu u seriji umesto Milice Pavlović, pa otkrila sve o…

(Video) "nisu mi potrebni njeni saveti": Milica Todorović dobila ulogu u seriji umesto Milice Pavlović, pa otkrila sve o…

Blic 15.02.2023
Pevačica Milica Pavlović iznenadila je mnoge svojim performansom u prvoj sezoni serije "Pevačica", a onda je usledilo iznenađenje kada je u medije dospela informacija, da će u drugoj sezoni popularnog ostvarenja umesto Pavlovićke, glavnu ulogu… »
"Glumila sam i pre nje" Milica Todorović pecnula Milicu Pavlović, evo da li je zvala pevačicu za savet

"Glumila sam i pre nje" Milica Todorović pecnula Milicu Pavlović, evo da li je zvala pevačicu za savet

Kurir 15.02.2023
Nakon što je odlučeno da u novom nastavku serije "Pevačica" glavnu ulogu, umesto Milice Pavlović, igra njena koleginica Milica Todorović, pevačica je na jednom prestoničkom događaju prokomentarisala Pavlovićevu i njenu glumu. Milica je vidno… »

Vesti dana »