Повезане вести

Добила улогу у серији "Певачица", па пецнула колегиницу! Милица Тодоровић реаговала - "Нису ми потребни њени савети!"

Добила улогу у серији "Певачица", па пецнула колегиницу! Милица Тодоровић реаговала - "Нису ми потребни њени савети!"

Мондо 15.02.2023
Милица Тодоровић добила је улогу у серији "Певачица", а новинари су је упитали и за колегиницу Милицу Павловић. Милица Тодоровић добила је улогу у серији "Певачица", а новинари су је упитали и за колегиницу Милицу Павловић… »
(Видео) "нису ми потребни њени савети": Милица Тодоровић добила улогу у серији уместо Милице Павловић, па открила све о…

(Видео) "нису ми потребни њени савети": Милица Тодоровић добила улогу у серији уместо Милице Павловић, па открила све о…

Блиц 15.02.2023
Певачица Милица Павловић изненадила је многе својим перформансом у првој сезони серије "Певачица", а онда је уследило изненађење када је у медије доспела информација, да ће у другој сезони популарног остварења уместо… »
"Глумила сам и пре ње" Милица Тодоровић пецнула Милицу Павловић, ево да ли је звала певачицу за савет

"Глумила сам и пре ње" Милица Тодоровић пецнула Милицу Павловић, ево да ли је звала певачицу за савет

Курир 15.02.2023
Након што је одлучено да у новом наставку серије "Певачица" главну улогу, уместо Милице Павловић, игра њена колегиница Милица Тодоровић, певачица је на једном престоничком догађају прокоментарисала Павловићеву и њену глуму… »

Вести дана »