Povezane vesti
"Beba je umrla u meni": Naša influenserka u suzama nakon smrti sina: "Pupčana vrpca mu je bila obmotana oko vrata"
Blic 15.02.2023
Influenserka Marija Mandić rastužila je sve kada je otkrila na Instagramu da je izgubila bebu na porođaju. Marija je u videu koji je objavila ispričala detalje užasa koji je preživela. - U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Sada ću… »
"Beba je umrla U meni"! Srpska tiktokerka otkrila strašne detalje s porođaja - Doktor je rekao da nema lepe vesti
Mondo 15.02.2023
Popularna srpska tiktokerka Marija Mandić otkrila šta se dešavalo na dan porođaja. Popularna srpska tiktokerka Marija Mandić otkrila šta se dešavalo na dan porođaja Tiktokerka i influenserka Marija Mandić juče se oglasila na društvenim mrežama i otkrila… »
Vesti dana »
U Srbiji 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu prošle godine, koje destinacije su najposećenije?
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 40 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji u 13 sati 40 stepeni u tri mesta, ispod 30 jedino u Sjenici i na Kopaoniku
Danas pre 1 satjoš 66 povezanih
Mali: Jeftiniji lekovi od 1. avgusta, na jesen isplata jednokratne pomoći penzionerima
RTV pre 35 minutajoš 48 povezanih
SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću
Beta pre 15 minutajoš 23 povezane