Povezane vesti
"Beba je umrla u meni": Naša influenserka u suzama nakon smrti sina: "Pupčana vrpca mu je bila obmotana oko vrata"
Blic 15.02.2023
Influenserka Marija Mandić rastužila je sve kada je otkrila na Instagramu da je izgubila bebu na porođaju. Marija je u videu koji je objavila ispričala detalje užasa koji je preživela. - U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Sada ću… »
"Beba je umrla U meni"! Srpska tiktokerka otkrila strašne detalje s porođaja - Doktor je rekao da nema lepe vesti
Mondo 15.02.2023
Popularna srpska tiktokerka Marija Mandić otkrila šta se dešavalo na dan porođaja. Popularna srpska tiktokerka Marija Mandić otkrila šta se dešavalo na dan porođaja Tiktokerka i influenserka Marija Mandić juče se oglasila na društvenim mrežama i otkrila… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa; Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 3 satajoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 89 povezanih
Momci iz benda Lavina sleteli u Beograd nakon Evrovizije. Pometnja na aerodromu, svi gledaju u njih (video)
Blic pre 9 minutajoš 29 povezanih
Srbija u drugom šeširu: Evo ko su potencijalni protivnici rukometašima na Svetskom prvenstvu
Dnevnik pre 34 minutajoš 55 povezanih
Vojvodina vicešampion Srbije, Partizan nije uspeo: Novosađani idu u Ligu Evrope
Mondo pre 29 minutajoš 60 povezanih