Повезане вести
"Ја сам творац фабрике тролова": Путинов кувар признао оно што је дуго негирао, а открио је и каква је заправо ситуација у…
Блиц 15.02.2023
Шеф руске паравојне групе Вагнер Јевгениј Пригожин у уторак је први пут признао да је творац „фабрике тролова“ која је плаћена за разне пропагандне кампање на интернету. Познат као особа блиска Владимиру Путину, Пригожин је на… »
Оснивач Вагнера Јевгениј Пригожин признао: Ја стојим иза руских фарми тролова
Данас 15.02.2023
Оснивач руске паравојне групе Вагнер, Јевгениј Пригожин, први пут је потврдио широко распрострањено уверење да је основао и Агенцију за истраживање интернета, познатију као мрежа фарми тролова која се широм света већ целу… »
Вести дана »
(Мапе) Опасна појава се спушта и гута целу Србију: РХМЗ издао упозорење на опасне метеоролошке услове, само један мали део земље биће поштеђен
Блиц пре 1 сатјош 8 повезаних
Ваздух у Србији оцењен као нездрав: Удише га чак 40 одсто грађана, штетан по хроничне болеснике
Н1 Инфо пре 16 минутајош 1 повезана
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 1 сатјош 8 повезаних
Милојевић господски одговорио на питање аустријског новинара о Арнаутовићу: „Био је потребан Звезди, утицајан је на свлачионицу и младе играче“
Нова пре 56 минутајош 9 повезаних
Одјеци Вучићеве посете Бриселу: У "Јутру на Блиц" о предлогу председника Србије да све земље Западног Балкана уђу заједно у ЕУ
Блиц пре 46 минутајош 4 повезане