Povezane vesti
Kurti „nema informacije“ o primedbama EU na njegove uslove za formiranje ZSO
Nova 15.02.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da nema saznanja o primedbama Evropske unije koje je pomenuo šef kosovske pregovaračke ekipe Besnik Bisljimi na dva od šest Kurtijevih uslova za formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom (ZSO). Bisljimi je… »
Kurti „nema informacije“ o primedbama EU na njegove uslove za formiranje ZSO
N1 Info 15.02.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da nema saznanja o primedbama Evropske unije koje je pomenuo šef kosovske pregovaračke ekipe Besnik Bisljimi na dva od šest Kurtijevih uslova za formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom (ZSO). Bisljimi je… »
Kurti: 'Nemam informacija o primedbama EU na moje uslove za formiranje ZSO'
Beta 15.02.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je danas da nema saznanja o primedbama Evropske unije koje je pomenuo šef kosovske pregovaračke ekipe Besnik Bisljimi na dva od šest Kurtijevih uslova za formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom (ZSO)… »
Kurti: ‘Nemam informacija o primedbama EU na moje uslove za formiranje ZSO’
Radio sto plus 15.02.2023
Bisljimi je novinarima nedavno rekao da posrednici u dijalogu Kosova i Srbije nisu prihvatili dva od šest Kurtijevih uslova, ali nije rekao o kojim uslovima je reč. Kurti je danas rekao da mu “nije poznato da postoje takve primedbe na dva od šest… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Studenti iz Niša pozvali sugrađane na buku povodom upotrebe zvučnog topa na protestu u Beogradu
NIN pre 55 minutajoš 27 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 6 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 45 povezanih