Povezane vesti
Članovi Predsjedništva BiH sastali se u Briselu sa Šarl Mišelom i Žozepom Boreljom
Slobodna Evropa 15.02.2023
Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine sastali su se danas u Briselu sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarl Mišelom (Charles Michel). Radi se o nastavku razgovora nakon dogovora koji su predstavnici BiH postigli 12. juna uz posredstvo Michela u… »
Posle Mišela, članovi Predsedništva BiH na sastanku sa Boreljom: Važno očuvati mir i stabilnost
Euronews 15.02.2023
Na sastanku u Briselu članova Predsedništva BiH sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Boreljom, istaknuta je važnost očuvanja mira i stabilnosti, kao preduslova za punu funkcionalnost institucija i ubrzan ekonomski… »
Brisel: Političari u BiH trebaju napraviti konkretne korake na putu u EU
Al Jazeera 15.02.2023
Članovi Predsjedništva BiH sastali su se sa predsjednikom Evropskog vijeća Charlesom Michelom, s kojim su, između ostalog, razgovarali o reformama koje zemlja treba da ispuni na putu ka EU. Na sastanku u Briselu članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 4 satijoš 8 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 54 povezane
Orban pozvao Evropu da ukine sankcije ruskom energetskom sektoru
Insajder pre 3 minutajoš 68 povezanih