Povezane vesti
Hamilton: Nastaviću da govorim ono što mislim
Beta 15.02.2023
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da će nastaviti da "iznosi svoje mišljenje", uprkos odluci Međunarodne automobilske federacije (FIA) da zabrani vozačima Formule 1 da daju političke, verske i lične izjave. "Ništa me neće sprečiti da pričam o… »
Hamilton: Ništa me neće sprečiti da govorim o važnim temama
Sport klub 15.02.2023
Podeli : Brojni vozači i šefovi timova burno su reagovali na zabranu Svetske automobilske federacije na zabranu vozačima da iznose javno političke stavove. Na tu temu je u sredu govorio i vozač Mercedesa Luis Hamilton. „Ne iznenađuje me, ali ništa me… »
Hamilton: Ništa ne neće sprečiti da govorim o važnim temama
Sport klub 15.02.2023
Podeli : Brojni vozači i šefovi timova burno su reagovali na zabranu Svetske automobilske federacije na zabranu vozačima da iznose javno političke stavove. Na tu temu je u sredu govorio i vozač Mercedesa Luis Hamilton. „Ne iznenađuje me, ali ništa me… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 33 minutajoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

Bogdan Diklić osvojio "Dobričin prsten": Glumcu Nagradu za životno delo Udruženja dramskih umetnika Srbije uručila Anita Mančić (foto)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane