Povezane vesti
Hamilton: Nastaviću da govorim ono što mislim
Beta 15.02.2023
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da će nastaviti da "iznosi svoje mišljenje", uprkos odluci Međunarodne automobilske federacije (FIA) da zabrani vozačima Formule 1 da daju političke, verske i lične izjave. "Ništa me neće sprečiti da pričam o… »
Hamilton: Ništa me neće sprečiti da govorim o važnim temama
Sport klub 15.02.2023
Podeli : Brojni vozači i šefovi timova burno su reagovali na zabranu Svetske automobilske federacije na zabranu vozačima da iznose javno političke stavove. Na tu temu je u sredu govorio i vozač Mercedesa Luis Hamilton. „Ne iznenađuje me, ali ništa me… »
Hamilton: Ništa ne neće sprečiti da govorim o važnim temama
Sport klub 15.02.2023
Podeli : Brojni vozači i šefovi timova burno su reagovali na zabranu Svetske automobilske federacije na zabranu vozačima da iznose javno političke stavove. Na tu temu je u sredu govorio i vozač Mercedesa Luis Hamilton. „Ne iznenađuje me, ali ništa me… »
Vesti dana »
Poznati mole za pomoć Venecueli nakon razornih zemljotresa, čuvena "Zlobnica" u suzama: "Ovo je najstrašnije od svega"
Nova pre 9 minutajoš 51 povezana
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 42 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 13 povezanih
Đoković saznao put do titule na Vimbldonu: Siner moguć već u polufinalu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih