Povezane vesti
Hamilton: Nastaviću da govorim ono što mislim
Politika 15.02.2023
PARIZ – Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da će nastaviti da „iznosi svoje mišljenje”, uprkos odluci Međunarodne automobilske federacije (FIA) da zabrani vozačima Formule 1 da daju političke, verske i lične izjave. „Ništa me… »
Sportski žurnal 15.02.2023
Nova sezona Formule 1 počinje 5. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina. Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da će nastaviti da "iznosi svoje mišljenje", uprkos odluci Međunarodne automobilske federacije (FIA) da zabrani vozačima Formule 1 da… »
Novi magazin 15.02.2023
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da će nastaviti da "iznosi svoje mišljenje", uprkos odluci Međunarodne automobilske federacije (FIA) da zabrani vozačima Formule 1 da daju političke, verske i lične izjave. "Ništa me neće sprečiti da… »
Beta 15.02.2023
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da će nastaviti da "iznosi svoje mišljenje", uprkos odluci Međunarodne automobilske federacije (FIA) da zabrani vozačima Formule 1 da daju političke, verske i lične izjave. "Ništa me neće sprečiti da… »
Hamilton: Ništa ne neće sprečiti da govorim o važnim temama
Sport klub 15.02.2023
Podeli : Brojni vozači i šefovi timova burno su reagovali na zabranu Svetske automobilske federacije na zabranu vozačima da iznose javno političke stavove. Na tu temu je u sredu govorio i vozač Mercedesa Luis Hamilton. „Ne iznenađuje me, ali… »
Hamilton: Ništa me neće sprečiti da govorim o važnim temama
Sport klub 15.02.2023
Podeli : Brojni vozači i šefovi timova burno su reagovali na zabranu Svetske automobilske federacije na zabranu vozačima da iznose javno političke stavove. Na tu temu je u sredu govorio i vozač Mercedesa Luis Hamilton. „Ne iznenađuje me, ali… »
Vesti dana »
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana