Повезане вести
„Ушла бих у ријалити, а да могу да вратим време, играла бих за Црну Гору, а не за Србију“: Шок интервју Милице Дабовић
Нова 16.02.2023
Бивша кошаркашица данас прославља 41. рођендан, а она је тим поводом открила многе детаље о свом животу, сину, Онли Фанс платформи и каријери. Шта те растужи? Углавном си насмејана и ведра. „После свега што сам прошла у животу… »
"Играла бих за репрезентацију црне горе" Милица Дабовић о сину, заради на Онли фансу, ево да ли би поново ушла у ријалити
Курир 16.02.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић данас је напунила 41. годину. Милица је открила да пише књигу, да јој породица не замера што је отворила Онлифанс, као и о многим другим темама које занимају домаћу јавност. Када је уз сина и… »
Није лако преживети! Милица Дабовић споменула националну пензију и голишаве фотке - "Да оголим душу, на своју штету"
Мондо 16.02.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић прославила је 41. рођендан, а тим поводом се огласила на Инстаграму и нагласила да би сада све у свом животу урадила другачије. Бивша кошаркашица Милица Дабовић прославила је 41. рођендан, а тим… »
“Имам потребу да се правдам… није ми лако живети” Милица Дабовић изненадила објавом, споменила голе слике, националну пензију…
Блиц 16.02.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић напунила је 41 годину, а тим поводом се огласила на свом Инстаграму и истакла да би сада све у свом животу урадила другачије. Она је признала да су јој године пролетеле, те да се много давала у… »
„Бројне су мајке закопчане до грла, а дрогирају се“: Милица Дабовић проговорила о скидању, поменула и спортску пензију коју…
Нова 16.02.2023
Огласила се на Инстаграму. Бивша кошаркашица Милица Дабовић напунила је 41 годину, а тим поводом се огласила на свом Инстаграм профилу и истакла да би сада све у свом животу урадила другачије. „Размишљам о годинама које су… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 13 минутајош 27 повезаних
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 3 сатајош 28 повезаних