Повезане вести

„Ушла бих у ријалити, а да могу да вратим време, играла бих за Црну Гору, а не за Србију“: Шок интервју Милице Дабовић

„Ушла бих у ријалити, а да могу да вратим време, играла бих за Црну Гору, а не за Србију“: Шок интервју Милице Дабовић

Нова 16.02.2023
Бивша кошаркашица данас прославља 41. рођендан, а она је тим поводом открила многе детаље о свом животу, сину, Онли Фанс платформи и каријери. Шта те растужи? Углавном си насмејана и ведра. „После свега што сам прошла у животу… »
"Играла бих за репрезентацију црне горе" Милица Дабовић о сину, заради на Онли фансу, ево да ли би поново ушла у ријалити

"Играла бих за репрезентацију црне горе" Милица Дабовић о сину, заради на Онли фансу, ево да ли би поново ушла у ријалити

Курир 16.02.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић данас је напунила 41. годину. Милица је открила да пише књигу, да јој породица не замера што је отворила Онлифанс, као и о многим другим темама које занимају домаћу јавност. Када је уз сина и… »
Није лако преживети! Милица Дабовић споменула националну пензију и голишаве фотке - "Да оголим душу, на своју штету"

Није лако преживети! Милица Дабовић споменула националну пензију и голишаве фотке - "Да оголим душу, на своју штету"

Мондо 16.02.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић прославила је 41. рођендан, а тим поводом се огласила на Инстаграму и нагласила да би сада све у свом животу урадила другачије. Бивша кошаркашица Милица Дабовић прославила је 41. рођендан, а тим… »
“Имам потребу да се правдам… није ми лако живети” Милица Дабовић изненадила објавом, споменила голе слике, националну пензију…

“Имам потребу да се правдам… није ми лако живети” Милица Дабовић изненадила објавом, споменила голе слике, националну пензију…

Блиц 16.02.2023
Бивша кошаркашица Милица Дабовић напунила је 41 годину, а тим поводом се огласила на свом Инстаграму и истакла да би сада све у свом животу урадила другачије. Она је признала да су јој године пролетеле, те да се много давала у… »
„Бројне су мајке закопчане до грла, а дрогирају се“: Милица Дабовић проговорила о скидању, поменула и спортску пензију коју…

„Бројне су мајке закопчане до грла, а дрогирају се“: Милица Дабовић проговорила о скидању, поменула и спортску пензију коју…

Нова 16.02.2023
Огласила се на Инстаграму. Бивша кошаркашица Милица Дабовић напунила је 41 годину, а тим поводом се огласила на свом Инстаграм профилу и истакла да би сада све у свом животу урадила другачије. „Размишљам о годинама које су… »

Вести дана »