Povezane vesti

Indi Aradinović izašla iz bolnice: Nešto što je trunulo u meni, sada je otišlo zauvek!

Indi Aradinović izašla iz bolnice: Nešto što je trunulo u meni, sada je otišlo zauvek!

Kurir 16.02.2023
Pevačica Indira Indi Aradinović izašla je iz bolnice nakon operacije grudi a sada je za "Kurir" otkrila da je stavila silikone broj veće od prethodnih. - Oporavaljam se kod kuće sada. Odlično je prošla operacija. Za 6 meseci ću imati pravi izgled… »
Indi Aradinović se oglasila nakon operacije grudi! Evo kako se pevačica sada oseća

Indi Aradinović se oglasila nakon operacije grudi! Evo kako se pevačica sada oseća

Kurir 16.02.2023
Pevačica Indira Indi Aradinović oglasila se nakon operacije grudi. Pevačici je nedavno pukao silikon te je sada morala da ide na intervenciju. - Evo me, odlično sam. Čuvaju me kao kraljicu. Brinu o meni. I čekam doktorku da mi kaže precizno sve… »
(Foto) supruga Nenada Zimonjića na štakama: Doživela nezgodu na skijanju u Italiji, hitno operisana - sad otkrila kako se…

(Foto) supruga Nenada Zimonjića na štakama: Doživela nezgodu na skijanju u Italiji, hitno operisana - sad otkrila kako se…

Blic 16.02.2023
Supruga Nenada Zimonjića, Mina, doživela je nezgodu na zimovanju u Italiji. Ona je odmah operisana, a sada je objavila fotografiju i otkrila kako se oseća. "Dobro sam, sve je prošlo super. Već hodam, za tri dana ću da budem kao nova. Ne brinite sve… »
(Foto) pukli joj silikoni, završila na operaciji: Indi pokazala kako izgleda nakon intervencije

(Foto) pukli joj silikoni, završila na operaciji: Indi pokazala kako izgleda nakon intervencije

Blic 16.02.2023
Indi Aradinović završila je na operaciji nakon što su joj pukli silikoni u grudima. Pevačici je intervencija odrađena pre dva dana, a ona se sad oglasila i otkrila kao se oseća. - Javno se zahvaljujem najboljoj doktorki i hvala joj, hvala… »
Indi Aradinović u bolnici! Zamenila puknuti silikon, sad se oglasila i pokazala kakav bogovski doručak je dobila (video)

Indi Aradinović u bolnici! Zamenila puknuti silikon, sad se oglasila i pokazala kakav bogovski doručak je dobila (video)

Kurir 16.02.2023
Indira Indi Aradinović, posle skandala sa sestrom Editom Aradinović, morala je hitno na operaciju grudi jer joj je putako silikon, obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama iz bolničkog apartmana. Pevačica je objavila video iz bolničkog… »

Vesti dana »