Повезане вести
Инди Арадиновић изашла из болнице: Нешто што је трунуло у мени, сада је отишло заувек!
Курир 16.02.2023
Певачица Индира Инди Арадиновић изашла је из болнице након операције груди а сада је за "Курир" открила да је ставила силиконе број веће од претходних. - Опораваљам се код куће сада. Одлично је прошла операција. За 6 месеци ћу… »
Инди Арадиновић се огласила након операције груди! Ево како се певачица сада осећа
Курир 16.02.2023
Певачица Индира Инди Арадиновић огласила се након операције груди. Певачици је недавно пукао силикон те је сада морала да иде на интервенцију. - Ево ме, одлично сам. Чувају ме као краљицу. Брину о мени. И чекам докторку да ми… »
(Фото) пукли јој силикони, завршила на операцији: Инди показала како изгледа након интервенције
Блиц 16.02.2023
Инди Арадиновић завршила је на операцији након што су јој пукли силикони у грудима. Певачици је интервенција одрађена пре два дана, а она се сад огласила и открила као се осећа. - Јавно се захваљујем најбољој докторки и хвала… »
Инди Арадиновић у болници! Заменила пукнути силикон, сад се огласила и показала какав боговски доручак је добила (видео)
Курир 16.02.2023
Индира Инди Арадиновић, после скандала са сестром Едитом Арадиновић, морала је хитно на операцију груди јер јој је путако силикон, обратила се својим пратиоцима на друштвеним мрежама из болничког апартмана. Певачица је објавила… »
Вести дана »
Опрез! Веома опасна појава и овог јутра над овим деловима Србије: ево где је најкритичније
Телеграф пре 4 минутајош 17 повезаних
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 19 повезаних
Хорор на Сави: Мигранти у чамцу прелазили реку, па попадали у воду, један мртав, 11 повређених! Драма код фрањевачког самостана у Славонском Броду (видео)
Курир пре 4 минутајош 12 повезаних
Црвена звезда у борби за нокаут фазу: Судар са Штурмом одлучује о европском пролећу
Еуроневс пре 14 минутајош 17 повезаних