Povezane vesti
"Hteli su da nas zapale u kampu": Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević prošli kroz pakao u Makedoniji: "Stavio mi je ruku…
Blic 16.02.2023
Kreatorka Verica Rakočević, koja je od svog supruga Veljka Kuzmančevića starija 35 godina, ispričala je da su pre nekoliko godina imali krajnje neugodnu situaciju u Makedoniji dok su na obali Ohridskog jezera spavali u kamp prikolici kojom su… »
Verica Rakočević i njen suprug tokom kampovanja dobili pretnje smrću: „Obuzeo me je strah kada su nam psovali srpsku…
Nova 16.02.2023
Iste večeri su nastavili put ka Grčkoj. Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević pre nekoliko godina doživeli su veliku neprijatnost tokom boravka u Makedoniji. Naime, tokom boravka u kamp prikolici pored Ohridskog jezera… »
"Psovali su nam srpsku majku i dogovarali se da nas zapale" Verica Rakočević o drami na kampovanju: Veljko nas je spasio
Mondo 16.02.2023
Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug preživeli su pravu dramu na jednom kampovanju, a Veljkova prisebnost ih je spasila. Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug preživeli su pravu dramu na jednom kampovanju, a Veljkova prisebnost ih… »
"Stavio mi ruku na usta, psovali srpski majku, hteli da nas zapale" Verica i Veljko jedva izvukli žive glave na kampovanju…
Kurir 16.02.2023
Kreatroka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević pre nekolliko godina zamalo nisu nastradali u Makedoniji dok su na obali Ohridskog jezera spavali u kamp prikolici kojom su putovali. Poznato je da par voli da putuje i na odmor ide u svojoj… »
Vesti dana »
Saopštenje povodom prekida emitovanja programa u petak 15. novembra 2024. godine u periodu od 12.51 do 13.03 na Prvom i Drugom programu RTV-a
RTV pre 1 satjoš 83 povezane
Prenos, Partizan - olimpija Milano: Kakva utakmica u "Areni"
Večernje novosti pre 8 minutajoš 35 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 36 minutajoš 27 povezanih
Sve prognoze najavljuju sneg u Srbiji: Za vikend smrzavanje, temperature idu u minus
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih