Povezane vesti

"Hteli su da nas zapale u kampu": Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević prošli kroz pakao u Makedoniji: "Stavio mi je ruku na…

"Hteli su da nas zapale u kampu": Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević prošli kroz pakao u Makedoniji: "Stavio mi je ruku na…

Blic 16.02.2023
Kreatorka Verica Rakočević, koja je od svog supruga Veljka Kuzmančevića starija 35 godina, ispričala je da su pre nekoliko godina imali krajnje neugodnu situaciju u Makedoniji dok su na obali Ohridskog jezera spavali u kamp prikolici kojom su putovali… »
Verica Rakočević i njen suprug tokom kampovanja dobili pretnje smrću: „Obuzeo me je strah kada su nam psovali srpsku majku“…

Verica Rakočević i njen suprug tokom kampovanja dobili pretnje smrću: „Obuzeo me je strah kada su nam psovali srpsku majku“…

Nova 16.02.2023
Iste večeri su nastavili put ka Grčkoj. Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević pre nekoliko godina doživeli su veliku neprijatnost tokom boravka u Makedoniji. Naime, tokom boravka u kamp prikolici pored Ohridskog jezera… »
"Psovali su nam srpsku majku i dogovarali se da nas zapale" Verica Rakočević o drami na kampovanju: Veljko nas je spasio

"Psovali su nam srpsku majku i dogovarali se da nas zapale" Verica Rakočević o drami na kampovanju: Veljko nas je spasio

Mondo 16.02.2023
Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug preživeli su pravu dramu na jednom kampovanju, a Veljkova prisebnost ih je spasila. Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug preživeli su pravu dramu na jednom kampovanju, a Veljkova prisebnost ih je… »
"Stavio mi ruku na usta, psovali srpski majku, hteli da nas zapale" Verica i Veljko jedva izvukli žive glave na kampovanju…

"Stavio mi ruku na usta, psovali srpski majku, hteli da nas zapale" Verica i Veljko jedva izvukli žive glave na kampovanju…

Kurir 16.02.2023
Kreatroka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević pre nekolliko godina zamalo nisu nastradali u Makedoniji dok su na obali Ohridskog jezera spavali u kamp prikolici kojom su putovali. Poznato je da par voli da putuje i na odmor ide u svojoj… »

Vesti dana »