Povezane vesti
Vatra je progutala sve! Pevaču Granda izgorela kuća - Uleteo sam misleći da mi je sin unutra, izašli smo goli i bosi!
Mondo 16.02.2023
Nekadašnji učesnik muzičkog šou programa "Nikad nije kasno" Rade Čitlučanin ostao je bez krova nad glavom nakon požara. Nekadašnji učesnik muzičkog šou programa "Nikad nije kasno" Rade Čitlučanin ostao je bez krova nad glavom nakon požara. Radeta… »
Takmičaru iz „Nikad nije kasno“ izgorela kuća u požaru: „Sve je otišlo, više nemamo ništa“
Nova 16.02.2023
Kaže da se i dalje oporavlja. Rade Čitlučanin, učesnik muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, ostao je bez krova nad glavom nakon što proteklog utorka požar buknuo u Obrenovcu. Radetu je cela kuća izgorela, a kako ističe još uvek nije poznat uzrok… »
Ostao bez krova nad glavom! Bivšem takmičaru "Nikad nije kasno" izgorela kuća: Izašli smo goli i bosi, sve je izgorelo!
Kurir 16.02.2023
Rade Čitlučanin, nekadašnji učesnik muzičkog šoua " Nikad nije kasno" ostao je bez krova nad glavom nakon požara koji je zadesio njegovu porodicu. - Još uvek ne znam šta se desilo, sve je izgorelo, sve što je bilo u potkrovlju je progutala vatra… »
Vesti dana »
RZS: U Srbiji u maju ove godine 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu 2025.
Nova ekonomija pre 1 satjoš 35 povezanih
Studenti u blokadi ETF-a uputili podršku Nemanji Vidiću nakon pisanja KRIK-a
Danas pre 45 minutajoš 28 povezanih
(FOTO) "Šta je sledeće - lav na Lionu, gazela na Gazeli, Nejmar na Neimaru": Duhovite reakcije na mrežama povodom novog spomenika na Terazijama
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
U Srbiji u 13 sati 40 stepeni u tri mesta, ispod 30 jedino u Sjenici i na Kopaoniku
N1 Info pre 2 satajoš 68 povezanih
Plate i penzije će nastaviti da rastu; Mali: "Lekovi će biti dostupni svima, terapije pristupačnije"
B92 pre 2 satajoš 48 povezanih