Повезане вести

Ватра је прогутала све! Певачу Гранда изгорела кућа - Улетео сам мислећи да ми је син унутра, изашли смо голи и боси!

Ватра је прогутала све! Певачу Гранда изгорела кућа - Улетео сам мислећи да ми је син унутра, изашли смо голи и боси!

Мондо 16.02.2023
Некадашњи учесник музичког шоу програма "Никад није касно" Раде Читлучанин остао је без крова над главом након пожара. Некадашњи учесник музичког шоу програма "Никад није касно" Раде Читлучанин остао је без крова над главом… »
Такмичару из „Никад није касно“ изгорела кућа у пожару: „Све је отишло, више немамо ништа“

Такмичару из „Никад није касно“ изгорела кућа у пожару: „Све је отишло, више немамо ништа“

Нова 16.02.2023
Каже да се и даље опоравља. Раде Читлучанин, учесник музичког такмичења „Никад није касно“, остао је без крова над главом након што протеклог уторка пожар букнуо у Обреновцу. Радету је цела кућа изгорела, а како истиче још… »
Остао без крова над главом! Бившем такмичару "Никад није касно" изгорела кућа: Изашли смо голи и боси, све је изгорело!

Остао без крова над главом! Бившем такмичару "Никад није касно" изгорела кућа: Изашли смо голи и боси, све је изгорело!

Курир 16.02.2023
Раде Читлучанин, некадашњи учесник музичког шоуа " Никад није касно" остао је без крова над главом након пожара који је задесио његову породицу. - Још увек не знам шта се десило, све је изгорело, све што је било у поткровљу је… »

Вести дана »