Povezane vesti
CENE KVADRATA U NS: Pojeftinili stanovi u centru, poskupeli na Novom naselju i Grbavici
Moj Novi Sad 16.02.2023
Iako smo dugo čekali, čini se dočekali smo da cena kvadrata počne da pada. Zvanični podaci pokazuju da je "korak povukao" Novi Sad, a da li je to signali i za Beograd i za ostatak Srbije. Iznenađenje je usledilo u januaru, kada je cena kvadrata pala u… »
Pojeftinio kvadrat u Novom Sadu
Luftika 16.02.2023
Svedoci smo da već mesecima cene nekretnina u srpskim gradovima neprekidno rastu, pa je za većinu građana kupovina stana postao nedosanjani san, ukoliko ne žele da provedu ostatak života u kreditima do guše. Po visokim cenama kvadrata, ali i mesečnih… »
Pojeftinio kvadrat u Novom Sadu, da li je to signal i za Beograd: "Posle velikog rasta sledi nagli pad, niže cene biće i po…
Blic 16.02.2023
Iako smo dugo čekali, ali čini se dočekali smo da cena kvadrata počne da pada. Zvanični podaci pokazuju da je "korak povukao" Novi Sad, a da li je to signali i za Beograd i za ostatak Srbije. Iznenađenje je usledilo u januaru, kada je cena kvadrata pala… »
Vesti dana »

Novakova dominacija na startu US opena, bez izgubljenog servisa do druge runde!
Sportske.net pre 54 minutajoš 37 povezanih

Senzacija na Ju-Es openu! Gren slem šampion izbačen sa turnira
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 34 minutajoš 16 povezanih

Vojska na ulicama Vašingtona: Tramp poslao Nacionalnu gardu da patrolira, naoružani su do zuba
Telegraf pre 34 minutajoš 12 povezanih

"Pomodrela su mi usta kada sam saznala da je sa njom" Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom
Alo pre 34 minutajoš 14 povezanih