Повезане вести
Милан Милошевић доживео незгоду на путу: Из Црне Горе кренуо за Србију, људи застали да му помогну - а онда уследио још један…
Блиц 16.02.2023
Водитељ је у Бродареву морао да стане поред пута због предње гуме на аутомобилу. Водитељ Милан Милошевић провео је последњих неколико дана у Црној Гори, а на путу назад, доживео је малу незгоду на путу, издувала му се гума на… »
Милан Милошевић доживео незгоду на путу! Водитељ се одмах огласио: Ко ме је клео, није дангубио! Ево шта се десило
Курир 16.02.2023
Водитељ Милан Милошевић доживео је незгоду на путу што је и поделио са својим пратиоцима на Инстаграму. Милану је пукла гума на аутомобилу на сред ауто пута. - Хвала дивним људима, ко ме клео није дангубио хаха - написао је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана