Povezane vesti
Pevačica u strahu nakon što ju je pretukao dečko: Nasilniku istekla zabrana prilaska, a njoj se život poremetio
Nova 16.02.2023
Pevačica razmišlja o preseljenju. Pre sedam meseci pevačica Marina Radosavljević Maki, koja se takmičila u „Zvezdama Granda“, našla se u centru medijske pažnje nakon što je prijavila partnera za nasilje. U avgustu prošle godine javno je priznala da je… »
Imam strah da nastupam! Pevačicu Granda dečko brutalno pretukao, nije podnela prijavu - "Bilo je indirektnih pretnji"
Mondo 16.02.2023
Pevačica Marina Maki Radosavljević preživela je stravično nasilje od svog bivšeg partnera prošlog leta, a sada otkriva zašto nije podnela krivičnu prijavu. Pevačica Marina Maki Radosavljević preživela je stravično nasilje od svog bivšeg partnera prošlog… »
Vesti dana »
Srbija uskoro rešava pitanje NIS-a jednom zasvagda! Vučić iz Abu Dabija: Znam ko će biti partner
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Milivojević: Izmene pravosudnih zakona stavljaju van snage ustavne promene koje je inicirao SNS
N1 Info pre 1 satjoš 57 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 22 minutajoš 3 povezane
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 42 minutajoš 45 povezanih