Повезане вести

Европа сад предала кандидатуру Спајића за предсједника

Европа сад предала кандидатуру Спајића за предсједника

Глас Америке 16.02.2023
Подгорица — Млади покрета Европа сад предали су у четвртак вече Државној изборној комисији кандидатуру њиховог лидера Милојка Спајића на изборима за предсједника Црне Горе, саопштено је из те политичке партије. Члан… »
Спајић: Поднео сам захтев за отпуст из српског држављанства

Нови магазин 16.02.2023
Лидер црногорског покрета Европа сад Милојко Спајић, који је најавио кандидатуру на председничким изборима, изјавио је данас да је поднео захтев за отпуст из српског држављанства. Спајић је агенцији МИНА рекао да је имао српско… »

Слободна Европа 16.02.2023
Лидер црногорског покрета Европа сад Милојко Спајић, који је најавио кандидатуру на председничким изборима, изјавио је у четвртак, 16. фебруаран, да је поднео захтев за отпуст из српског држављанства. Спајић је рекао агенцији… »
Лидер Покрета „Европа сад“ поднео захтев за отпуст из држављанства Србије

Лидер Покрета „Европа сад“ поднео захтев за отпуст из држављанства Србије

Н1 Инфо 16.02.2023
Лидер црногорског Покрета "Европа сад" Милојко Спајић, који је најавио кандидатуру на председничким изборима, изјавио је да је поднео захтев за отпуст из српског држављанства. Спајић је агенцији МИНА рекао да је имао српско… »
Спајић: Одјавио сам српско држављанство, испуњавам услове за председничку кандидатуру

Спајић: Одјавио сам српско држављанство, испуњавам услове за председничку кандидатуру

РТС 16.02.2023
Лидер Покрета Европа сад! Милојко Спајић рекао је да је одјавио српско држављанство и да испуњава све услове за председничку кандидатуру у Црној Гори. На питање агенције МИНА да ли има држављанство Србије, Милојко Спајић је… »
Спајић: Одјавио сам српско држављанство, имам услове да будем председник Црне Горе

Спајић: Одјавио сам српско држављанство, имам услове да будем председник Црне Горе

Еуроневс 16.02.2023
Лидер Покрета Европа сад Милојко Спајић рекао је да је одјавио српско држављанство и да испуњава све услове за кандидатуру на изборима за председника Црне Горе. На питање агенције МИНА да ли има држављанство Србије, Спајић је… »
Спајић ни речи о пасошу: Наставио да блати коалиционе партнере без доказа, најавио да неће одустати од кандидатуре

Спајић ни речи о пасошу: Наставио да блати коалиционе партнере без доказа, најавио да неће одустати од кандидатуре

Вечерње новости 16.02.2023
ИНСТИТУЦИЈА која није надлежна за изборе у Црној Гори, проверава моје име и презиме, а Државна изборна комисија разматра мој случај и пре саме кандидатуре, саопштио је данас Милојко Спајић, лидер Покрета Европа сад у видео… »
Милојко Спајић тврди да може бити кандидат на председничким изборима у Црној Гори

Милојко Спајић тврди да може бити кандидат на председничким изборима у Црној Гори

Данас 16.02.2023
Лидер Покрета Евопа сад Милојко Спајић поновио је да у Србији није живео и да има сва потребна документа потребна за кандидатуру за председника Црне Горе, али није коментарисао данас објављену наводну копију пасоша који… »

Вести дана »